ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Σαμασέκου: «Αξίζαμε τη νίκη»

O Ντιαντιέ Σαμασέκου μετά τη νίκη με 3-0 επί της Λαμίας στάθηκε στο γκολ που πέτυχε αλλά και τον πανηγυρισμό του.

O Ντιαντιέ Σαμασέκου μετά τη νίκη με 3-0 επί της Λαμίας στάθηκε στο γκολ που πέτυχε αλλά και τον πανηγυρισμό του.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ντιαντιέ Σαμασέκου στην κάμερα της Cosmote TV:

Για το γκολ του: «Είμαι πολύ χαρούμενος για το γκολ μου. Νομίζω ότι όχι μόνο επειδή σκόραρα, αλλά επειδή το πρώτο γκολ σε τέτοια ματς είναι δύσκολο και ανοίγει το δρόμο για να έρθουν τα υπόλοιπα. Ήμασταν καλύτεροι, ανοίξαμε τους χώρους που έπρεπε και ελπίζω να έρθουν και άλλα γκολ».

Για το τι άλλαξε και ο Ολυμπιακός κέρδισε άνετα με 3-0: «Μερικά παιχνίδια είναι πιο δύσκολα από άλλα. Οπότε σε τέτοια ματς όπως το σημερινό, θα έπρεπε να έχουμε υπομονή. Δεν ερχόταν το γκολ, αλλά ήρθε τελικά και βάλαμε στο τέλος τρία γκολ. Είμαι χαρούμενος για την ομάδα μας».

Για το τι ακριβώς είχε στο μυαλό του στη φάση του γκολ όταν πήρε την μπάλα από τον Ραμόν: «Αυτό που σκέφτηκα ήταν να σουτάρω, είχα τον χώρο μπροστά μου, ο αντίπαλος ήταν μακριά μου και είχα την ευκαιρία να σκοράρω. Αν είσαι και λίγο τυχερός, τότε μπορείς να σκοράρεις».

Για τον πανηγυρισμό του: «Ήταν ένα αστείο που το κάνουμε με τον προπονητή μου, ο οποίος όποτε σκοράρω στην προπόνηση γυρίζει και μου λέει «σιγά, μην κάνεις έτσι» και κατά συνέπεια έκανα πλάκα στον πανηγυρισμό του, ότι δεν το κάνω… επίτηδες».

Διαβάστε επίσης

Back to top button