ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Βρήκε τον εαυτό του στο «Ελ Πάσο» ο Κωστίκας!

Στον ΠΑΣ Λαμία δεν χωρούσε ούτε στην αποστολή, στην Καλλιθέα βρήκε το χρόνο να δείξει το ταλέντο του και πλέον βρίσκεται σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο στόχαστρο ομάδας από την Super League 1. #slgr #lamiafc #slgr2 #kallitheafc #Κωστίκας #season2021_2022

Στον ΠΑΣ Λαμία δεν χωρούσε ούτε στην αποστολή, στην Καλλιθέα βρήκε το χρόνο να δείξει το ταλέντο του και πλέον βρίσκεται σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο στόχαστρο ομάδας από την Super League 1….

Επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά το ρητό πως στον τόπο του δεν άγιασε κανένας.

Στη Λαμία για μία τριετία έλεγαν πως είναι μεγάλο ταλέντο, αλλά ουσιαστικές ευκαιρίες ουδέποτε του έδωσαν. Κάπως έτσι ο Βασίλης Κωστίκας το καλοκαίρι πήγε στην Καλλιθέα.

Photo Credits: Intime

Έψαχνε μία ομάδα που θα έχει ρόλο και στο «Ελ Πάσο» αυτό συνέβη. Η Καλλιθέα κάνει μία νέα προσπάθεια φέτος. Στην ουσία χτίστηκε από την αρχή. Μπήκε μία νέα διοίκηση, η οποία είναι σοβαρή και δείχνει την απαιτούμενη συνέπεια. Ταυτόχρονα δεν κρύβεται πως οι στόχοι είναι υψηλοί. Αποτυπώνεται και από τη βαθμολογία αυτό, αφού βρίσκεται στο -4 από την κορυφή του νότιου ομίλου της Super League 2 έχοντας τρία ματς λιγότερα.

Ο Κωστίκας το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας. Η σεζόν για εκείνον δεν ξεκίνησε όπως θα ήθελε, αφού έβγαλε έναν τραυματισμό και ταλαιπωρήθηκε από μία ίωση. Ωστόσο, πλέον έχει αρχίσει να ανεβαίνει. Με δικό του γκολ ήρθε η νίκη επί της ΑΕΚ Β’, ενώ σκόραρε και στο νικηφόρο 3-2 επί του Εργοτέλη. Κοινώς μετράει δύο γκολ στα τελευταία τρία ματς.

Η ανοδική πορεία του 22χρονου δεν έχει περάσει απαρατήρητη και οι πληροφορίες αναφέρουν πως στο ματς με τους Κρητικούς υπήρχε στις εξέδρες άνθρωπος ομάδας της Super League 1 που τον τσέκαρε. Στο «Γρηγόρης Λαμπράκης», άλλωστε, είναι σύνηθες να πηγαίνουν scouts κλαμπ της πρώτης κατηγορίας. Το τσεκάρισμα αναμένεται να συνεχιστεί και σε άλλα ματς της Καλλιθέας.

πηγή

Διαβάστε επίσης

Back to top button