ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Έφτασε η ώρα του Κυπέλλου!

Αύριο έχει οριστεί η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η ΕΠΟ γνωστοποίησε πως η διαδικασία θα γίνει στις 13:30, χωρίς παρουσία κοινού.

Την Τρίτη, 5 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 13:30, θα λάβει χώρα η κλήρωση της επόμενης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, όπως γνωστοποίησε η ΕΠΟ.

Η Ομοσπονδία ενημέρωσε με ανακοίνωσή της το μεσημέρι της Δευτέρας πως η διαδικασία θα γίνει δίχως την παρουσία κοινού και δημοσιογράφων λόγω των έκτακτων μέτρων που βρίσκονται σε ισχύ για τη διασπορά του Covid-19.
Η διαδικασία της κλήρωσης θα καλυφθεί σε απευθείας μετάδοση μέσω livestreaming από την ιστοσελίδα της ΕΠΟ, ενώ τα αποτελέσματα της κλήρωσης και το επίσημο πρόγραμμα των αγώνων θα αναρτηθούν αμέσως μετά στην ιστοσελίδα της.

Μένει ασφαλώς να επιβεβαιωθεί και επίσημα η συμμετοχή των ομάδων της Super League 2.

Υπενθυμίζουμε ότι η Λαμία θα δώσει τον πρώτο της αγώνα στις 14 Ιανουαρίου!

Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΣ Λαμία: Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος, Λάρισα, Βόλος ΝΠΣ, Παναιτωλικός. ΠΑΣ Γιάννινα, Απόλλων Σμύρνης, Ξάνθη, Χανιά, Λεβαδειακός , ΑΕ Καραϊσκάκης, Απόλλων Λάρισας, Εργοτέλης, Παναχαϊκή, Τρίκαλα, Ιωνικός, Διαγόρας Ρόδου, Ιεράπετρα, Δόξα Δράμας (δεν έχει εξασφαλίσει αδειοδότηση)

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αναφέρει:
«Η κλήρωση της επόμενη φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος περιόδου 2020-2021, θα διεξαχθεί την Τρίτη 05.01.2021 και ώρα 13.30 στα γραφεία της ΕΠΟ, στο Πάρκο Γουδή, χωρίς παρουσία κοινού και δημοσιογράφων λόγω των έκτακτων μέτρων που ισχύουν για τη διασπορά του covid-19.

Η διαδικασία της κλήρωσης θα καλυφθεί σε απευθείας μετάδοση μέσω livestreaming από την ιστοσελίδα της ΕΠΟ www.epo.gr, ενώ τα αποτελέσματα της κλήρωσης και το επίσημο πρόγραμμα των αγώνων θα αναρτηθούν αμέσως μετά στην ιστοσελίδα της Ε.Π.Ο.».

Διαβάστε επίσης

Back to top button