Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΠΑΟΚ: Η Στεάουα πίσω από το «όχι» Βαρέλα στην Κραϊόβα

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Ρουμανία η Στεάουα Βουκουρεστίου δείχνει ζωηρό ενδιαφέρον για την απόκτηση του Φερνάντο Βαρέλα. #slgr #paokfc #Varela #slgrinterwetten #season2021_2022 #Steaua

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Ρουμανία η Στεάουα Βουκουρεστίου δείχνει ζωηρό ενδιαφέρον για την απόκτηση του Φερνάντο Βαρέλα.

Ο Φερνάντο Βαρέλα, όπως φαίνεται, δεν υπολογίζεται από τον ΠΑΟΚ και τον Ραζβάν Λουτσέσκου για το υπόλοιπο της σεζόν, με τον 34χρονο κεντρικό αμυντικό να αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Με σημερινές δηλώσεις του ο πρόεδρος της Κραϊόβα, Μιχάι Ροτάρου, αποκάλυψε τις επαφές που είχε με τον Φερνάντο Βαρέλα για δύο εβδομάδες, ωστόσο η μεταγραφή «ναυάγησε» την τελευταία στιγμή παρότι ο ΠΑΟΚ είχε συμφωνήσει με τη ρουμανική ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες πίσω από το «όχι» στην Κραϊόβα κρύβεται το ενδιαφέρον της Στεάουα, που θέλει να ξαναδεί τον Βαρέλα με τα χρώματά της, αφού για μία τριετία (2013-2016) αγωνίστηκε στην ομάδα του Βουκουρεστίου κατακτώντας μαζί της δύο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο Ρουμανίας.

Σε περίπτωση που ο Αφρικανός στόπερ συμφωνήσει με την Στεάουα Βουκουρεστίου, τότε ο ΠΑΟΚ θα τον αφήσει να πάει ως ελεύθερος, καθώς δεν είναι στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button