Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Παπαδόπουλος: «Στόχος τα play offs» (vid)

Ο γκολκίπερ του Αστέρα Τρίπολης τόνισε πως στην ομάδα θέλουν μία θέση στην πρώτη εξάδα. #slgr #asterasfc #Παπαδόπουλος #slgrinterwetten #αντίπαλοιΠΑΣΛαμία #season2021_2022

Ο γκολκίπερ του Αστέρα Τρίπολης τόνισε πως στην ομάδα θέλουν μία θέση στην πρώτη εξάδα.

Τον Νίκο Παπαδόπουλο επέλεξαν οι φίλοι του Αστέρα Τρίπολης ως τον κορυφαίο του πρόσφατου 1-0 που κέρδισαν οι Αρκάδες τον Βόλο και σήμερα (19/1) ο 32χρονος γκολκίπερ παρέλαβε το βραβείο του. «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη, η οποία μας φέρνει πιο κοντά στον στόχο μας. Βέβαια έχουμε δρόμο ακόμα. Θέλω να αφιερώσω το βραβείο στην οικογένεια μου και σε όλη την ομάδα, γιατί το αποτέλεσμα ήρθε μέσα από ομαδική δουλειά», είπε αρχικά.

Μετά ρωτήθηκε για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης που ακολουθεί. «Θέλουμε τη νίκη, γιατί ο στόχος μας είναι να μπούμε στα play offs και δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη, άμα θέλουμε να τον πετύχουμε».

Οσο για την «κούρσα» μέχρι τα play offs σχολίασε πως «θεωρώ πως αυτή τη στιγμή είναι μοιρασμένες ανάμεσα σε εμάς, τον ΠΑΣ, τον Άρη και τον ΟΦΗ. Είναι τέσσερις ομάδες για δύο θέσεις. Βάσει προγράμματος ίσως κάποια ομάδα έχει πλεονέκτημα, αλλά στο τέλος δεν θα παίξει ρόλο το πλεονέκτημα αλλά η προσαρμοστικότητα των ομάδων, καθώς θα προκύψουν απουσίες λόγω Covid».

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button