Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

L’ equipe: «Συμφωνία Λιόν και Άρη, απομένει το ναι του Ντιόπ»

Στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων είναι η μεταγραφή του Πάπε Σεΐκ Ντιόπ από τη Λιόν στον Άρη, καθώς σύμφωνα με τη L’ equipe, οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία και απομένει η απάντηση του παίκτη. #slgr #arisfc #PapeDiop #Lyonnais #Ligue1 #transfer #slgrinterwetten

Στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων είναι η μεταγραφή του Πάπε Σεΐκ Ντιόπ από τη Λιόν στον Άρη, καθώς σύμφωνα με τη L’ equipe, οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία και απομένει η απάντηση του παίκτη.

Κοντά στη δεύτερη χειμερινή του μεταγραφή βρίσκεται ο Άρης, καθώς τις τελευταίες μέρες κινείται για την απόκτηση του Πάπε Σεΐκ Ντιόπ από τη Λιόν, με τη «L’ equipe» να κάνει λόγο για επικυρωμένη συμφωνία.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι συζητήσεις είχαν θετική έκβαση και οι «κιτρινόμαυροι» έδωσαν τα χέρια με τη γαλλική ομάδα και πλέον το μόνο που εκκρεμεί, είναι η απάντηση του Σενεγαλέζου χαφ.

Όπως αναφέρει η «L’ equipe»:

«Η Λιόν ήρθε σε συμφωνία με τον ελληνικό σύλλογο Άρη Θεσσαλονίκης για τη μεταγραφή του μέσου Παπέ Σεΐκ Ντιόπ. Ο παίκτης αγοράστηκε για 10 εκατομμύρια ευρώ από τη Θέλτα το καλοκαίρι του 2017,αλλά δεν έχει ποτέ τη θέση του στην Λιόν. Αφού τον έδωσε διαδοχικά δανεικό στην πρώην ομάδα του (2019-2020) και στη συνέχεια στη Ντιζόν (2020-2021), χωρίς περαιτέρω επιτυχία, η Λιόν φαίνεται ότι βρήκε τον επόμενο σταθμό για τον 24χρονο μέσ, έξι μήνες από τη λήξη του συμβολαίου του.

Η Λιόν έχει όντως έρθει σε συμφωνία με τον ελληνικό σύλλογο Άρη Θεσσαλονίκης για τελική μεταγραφή αξίας κάτω των 500.000 ευρώ. Λείπει πλέον η συμφωνία του Σενεγαλέζου, ο οποίος δεν έχει ακόμη δώσει το πράσινο φως για ένταξη στην Ελλάδα».

Διαβάστε επίσης

Back to top button