ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Νταβίντ Σιμόν: Ένας μπακ από την Ισπανία! (βίντεο+stats)

Τα δημοσιεύματα φέρνουν στον ΠΑΣ Λαμία, τον έμπειρο δεξιό μπακ Νταβίντ Σιμόν και το LamiaSports σας τον παρουσιάζει! #DavidSimon #transfermarkt #lamiafc #slgrinterwetten #transfer #who_is_who #season2021_2022

Τα δημοσιεύματα φέρνουν στον ΠΑΣ Λαμία, τον έμπειρο δεξιό μπακ Νταβίντ Σιμόν και το LamiaSports σας τον παρουσιάζει! #DavidSimon #transfermarkt #lamiafc #slgrinterwetten #transfer #who_is_who #season2021_2022

Ένα δημοσίευμα από Ισπανία, κάνει λόγο για ενδιαφέρον της Λαμίας για τον Ισπανό δεξιό μπακ, Νταβίντ Σιμόν. 

Πρόκειται λοιπόν για έναν ποδοσφαιριστή αρκετά έμπειρο, σε ηλικία 33 ετών και γνώστη της ισπανικής πραγματικότητας.

Για να δούμε από πιο κοντά τώρα τον Σιμόν, σας ετοιμάσαμε ένα άρθρο με το who is who του ποδοσφαιριστή. Στην προσπάθειά μας αυτή θα μας βοηθήσει το transfermarkt.com.

Προχωράμε:

Ο Νταβίντ Σιμόν Ροντρίγκες Σαντάνα ή πιο απλά Νταβίντ Σιμόν, είναι ένας 33χρονος Ισπανός ποδοσφαιριστής, γεννημένος στην Las Palmas de Gran Canaria, στις 16 Δεκεμβρίου του 1988.

Ως δεξιός μπακ… προφανώς έχει και δεξί πόδι παρόλο αυτά έχει αγωνιστεί και ως αριστερός οπισθοφύλακας. Όπως βλέπεται πιο πάνω, η ποδοσφαιρική του αξία βρίσκεται αυτή τη στιγμή στις 200χιλ €, ενώ στο «πικ» της καριέρας του ο Σιμόν έφτασε τα 2εκάτ. € τον Ιούλιο του 2016.

Η πρώτη ομάδα που αγωνίστηκε ο Νταβίντ Σιμόν ήταν η Union Viera ενώ την 1 Ιουλίου του 2010 αποχώρησε για την Las Palmas Atletico. Με την συγκεκριμένη ομάδα έπαιξε σε 37 αγώνες έχοντας 2 γκολ και 4 ασίστ. Έναν χρόνο αργότερα δόθηκε δανεικός στην UD Vecindario με την οποία έπαιξε σε 34 αγώνες.

Έχοντας 2 γεμάτες χρονιές, ο Σιμόν προβιβάζεται στην πρώτη ομάδα της UD Las Palmas. Και στην Atletico αλλά και στην πρώτη ομάδα της Las Palmas, ο 33χρονος μπακ ήταν συμπαίκτης με τον δικό μας Ταϊρόν ο οποίος ακολούθησε πάνω-κάτω την ίδια πορεία.

Με την πρώτη ομάδα της Las Palmas, ο Σιμόν έπαιξε σε 109 αγώνες, με 3 γκολ και 13 ασίστ. Τέσσερις γεμάτες σεζόν, όπου είχε 54 ματς 1 γκολ και 3 ασίστ στη La Liga και 37 συμετοχές, 2 γκολ και 6 ασίστ στη La Liga 2.

Μέτα τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με την Las Palmas, ήρθε η πρόκληση της Deportivo La Coruna στην οποία πήγε τον Ιούλιο του 2018. Έπαιξε σε 40 αγώνες με 1 γκολ και 1 ασίστ για να αποχωρήσει δύο χρόνια αργότερα για να παίξει στην FC Cartagena.

Με την Cartagena, από την οποία έμεινε ελεύθερος στις 20 Ιανουαρίου, έπαιξε σε 33 ματς μετρώντας 2 ασίστ. Πριν αποχωρήσει, ο Σιμόν είχε προλάβει να αγωνιστεί σε 4 ματς της La Liga 2 και 3 στο Copa del Rey με 1 ασίστ.

Δείτε μερικές από τις καλύτερες στιγμές του Νταβίντ Σιμόν:

Διαβάστε επίσης

Back to top button