FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο Αναστασιάδης αποκαλύπτεται!

Ο κόσμος του ΠΑΣ Λαμία ρωτάει… και ο Ανέστης Αναστασιάδης απαντάει.

Μια ιδιαίτερη ιδέα έχει οργανώσει φέτος η SuperLeague, η οποία κάθε εβδομάδα δίνει την δυνατότητα στους φίλους των ομάδων, να υποβάλουν ερωτήσεις σε ποδοσφαιριστές και οι απαντήσεις τους να δημοσιεύονται στην επίσημη σελίδα της διοργανώτριας αρχής.

Αυτή τη φορά είχε σειρά ο αρχηγός του ΠΑΣ Λαμία, Ανέστης Αναστασιάδης ο οποίος απάντησε σε εφτά ερωτήσεις και αποκάλυψε το αν χαίρεται που παίζει στην ομάδα της Λαμίας.

Διαβάστε αναλυτικά:

Ο έμπειρος αμυντικός της ΛΑΜΙΑΣ Ανέστης Αναστασιάδης… ντριμπλάρει τους φιλάθλους στην καθιερωμένη ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ και δίνει τις απαντήσεις του και… εκτός γηπέδου. “Η αγάπη που δεχόμαστε στην καθημερινότητα μέσα στην πόλη, η αγωνία του κόσμου για την πορεία της ομάδας και η θετική αύρα που υπάρχει προς τους ποδοσφαιριστές, μας δίνει μεγάλη ώθηση”, αναφέρει ο Ανέστης για τους φίλους της ομάδας.

Αναλυτικά:

Ερώτηση από τον Ιωάννη Κακαβά

Ανέστη, είμαστε πολύ τυχεροί οι φίλαθλοι της Λαμίας που σε έχουμε στην ομάδα μας. Αυτο που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής: Πώς πιστεύεις ότι το σημερινό Ποδόσφαιρο στην Ελλάδα μπορεί να βελτιωθεί ώστε σε λίγα χρόνια να είναι ένα από τα καλύτερα στην Ευρώπη και οι ομάδες μας να μπορούν να διακριθούν σε εκείνη!

Σε ευχαριστώ πολύ! Και εγώ αισθάνομαι τυχερός και χαρούμενος που είμαι μέλος της Λαμίας. Για να βελτιωθεί το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα πρέπει να ρίξουμε το βάρος στις μικρές ηλικίες. Να εκπαιδεύσουμε, να προπονήσουμε τα παιδιά με εξειδικευμένο τρόπο όπως στο εξωτερικό, να παράγουμε ποδοσφαιριστές μέσα από συγκεκριμένη δουλειά και πραγματικά, επειδή υπάρχει ταλέντο στον Έλληνα ποδοσφαιριστή, δίνοντάς του όλα αυτά τα εφόδια, θα αναβαθμίσουμε πάρα πολύ το ποδόσφαιρο μας σε βάθος χρόνου.

Ερώτηση από Ιωάννη Κακούρα

Θα ήθελα να κάνω δυο ερωτήσεις στον Ανέστη.

1ον: Είσαι χαρούμενος που ζεις και αγωνίζεσαι στην Λαμία;

2ον: Εκτός του στόχου της παραμονής στην Super League θεωρείς πως ο στόχος τερματισμού σε μια από τις υψηλές θέσεις και κατ’ επέκταση τα ευρωπαϊκά προκριματικά, είναι ένας εφικτός στόχος; Η ερώτηση αφoρά σε βάθος χρόνου και ας πούμε πενταετίας.

ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ ΡΕ ΑΛΑΝΙ!!!

Είμαι πολύ χαρούμενος και εγώ και η οικογένεια μου με την παρουσία μου στην πόλη και στην ομάδα της Λαμίας. Νομίζω ότι βήμα-βήμα μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα. Η παραμονή φέτος είναι ο στόχος και νομίζω πως βάζοντας τις σωστές βάσεις η ομάδα κάθε χρόνο θα διεκδικεί και περισσότερα πράγματα.

Ερώτηση από Κίμωνα Χατζηγεωργίου

Από που αντλεί τέτοιο πάθος και τέτοια δύναμη η ΛΑΜΙΑ όταν παίζει στην έδρα της και παίρνει σημαντικά αποτελέσματα απέναντι σε υπολογίσιμους αντιπάλους, αν σκεφτούμε πως πρώτη φορά στην ιστορία της παίζει στην Super League;

Νομίζω ότι την δύναμη και το πάθος που αντλεί η ομάδα την οφείλει στον κόσμο της που έρχεται στο γήπεδο. Η αγάπη που δεχόμαστε στην καθημερινότητα μέσα στην πόλη, η αγωνία του κόσμου για την πορεία της ομάδας και η θετική αύρα που υπάρχει προς τους ποδοσφαιριστές, μας δίνει μεγάλη ώθηση.

Ερώτηση από Νίκο Μανουσόπουλο

Πως βλέπεις το φετινό πρωτάθλημα αλλά και τη μέχρι στιγμής πορεία της Λαμίας;

Το φετινό πρωτάθλημα είναι πολύ ενδιαφέρον, αμφίρροπο και κρατά τον κόσμο σε αγωνία. Η μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας είναι θετική, αν και το ταμείο θα το κάνουμε στο τέλος.

Ερώτηση από Γιώργο Κοροπούλη

Αν γύριζες πίσω στο χρόνο, τι θα άλλαζες στην καριέρα σου και γιατί;

Ισως αν γύριζα πίσω θα παράτεινα την παρουσία μου στο εξωτερικό, να εξελιχθώ καλύτερα σαν ποδοσφαιριστής. Από εκεί και πέρα δεν έχω μετανιώσει για καμία απόφασή μου. Από όλες έχω κερδίσει κάτι.

Ερώτηση από Μανώλη Ακριβάκη

Τι χρειάζεται η Λαμία για να παραμείνει στην κατηγορία;

Χρειάζεται έναν βαθμό παραπάνω από τον προτελευταίο! (γέλια)

Ερώτηση από Κώστα Χαντίδη

Ποιους αντιπάλους, τόσο σε ατομικό, όσο και σε ομαδικό επίπεδο έχεις ξεχωρίσει μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα; Ποιον θα ήθελες για συμπαίκτη σου και γιατί;

Σε ομάδα ξεχωρίζω τον Ατρόμητο. Σε ατομικό επίπεδο τους Ρισβάνη, Μάνταλο και Πέλκα. Θα τους ήθελα συμπαίκτες μου γιατί είναι Έλληνες και αφουγκράζονται τον σφυγμό της ομάδας.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button