Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Καθάρισε» ο Μωραϊτης για Παναχαϊκή

Επικράτησε με 1-0 του Άρη Αβάτου για το Κύπελλο Ελλάδας.

Η Παναχαϊκή νίκησε με 1-0 του Άρη Αβάτου και βρίσκεται πλέον στην κορυφή του 5ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλά στο παιχνίδι, ωστόσο η Παναχαϊκή είχε τον έλεγχο του αγώνα. Η μεγάλη ευκαιρία μέχρι εκείνη την ώρα ήταν του Κολ στο 40′, όπου σε κενή εστία δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ για την ομάδα της Παναχαϊκής. Η απάντηση του Άρη Αβάτου ήρθε στο 43ο λεπτό, όταν η απευθείας εκτέλεση του Δόντσου πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Καπούταγλη. Στο 51ο λεπτό του αγώνα η κατοχή της Παναχαΐκής μετουσιώθηκε σε γκολ.  Συγκεκριμένα ο Μωραϊτης μέσα από την περιοχή έκανε ένα διαγώνιο σουτ, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Αμουτζάκη. Μόλις δύο λεπτά μετά το γκολ, ο Πλέγας εξ’ επαφής δεν κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα των φιλοξενούμενων. Στη συνέχεια του αγώνα οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή του αγώνα χωρίς να δημιουργήσουν την μεγάλη φάση. Από την άλλη ο Άρης Αβάτου πίεσε λίγο τα τελευταία λεπτά αλλά δεν κατάφερε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από το παιχνίδι.

AΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Γιώργος Μαραντάς): Αμουτζάκης, Κούτρας, Μπουντακίδης (73΄ Ψεμματάς), Μίλερ, Κουτσούμπας, Ταχτσίδης, Σαρηγιαννίδης (56΄Σιχλιμοίρης) , Δόντσος, Κοτόπουλος (56′ Ζοσημίδης), Γκέκας, Μ. Μελισσόπουλος.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Καπούταγλης, Πολίμος, Σταμόπουλος, Σωτηράκος, Λουμπαρδέας, Πλέγας, Σταυρόπουλος, Κυνηγόπουλος, Καρατσανάκοφ (66΄Μαυρίας), Κολ (87΄Παπατόλιος), Μωραΐτης (79΄Αντωνακόπουλος).

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button