Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Με το δεξί η Στυλίδα και παραμένει πρώτη! (φωτορεπορτάζ)

Με πρωταγωνιστή τον Χρήστο Βαρυπάτη, ο ΑΟ Στυλίδας πέρασε πιο δύσκολα απ΄ότι δείχνει το τελικό 0-3 από την έδρα της Ηράκλειας κάνοντας ποδαρικό με το δεξί στη νέα χρονιά. Δείτε αναλυτικό φωτορεπορτάζ. #ΕΠΣΦθιώτιδας #Α_Φθιώτιδας #φωτορεπορτάζ #ΟΦΗράκλειας #ΑΟΣτυλίδας

Με πρωταγωνιστή τον Χρήστο Βαρυπάτη, ο ΑΟ Στυλίδας πέρασε πιο δύσκολα απ΄ότι δείχνει το τελικό 0-3 από την έδρα της Ηράκλειας κάνοντας ποδαρικό με το δεξί στη νέα χρονιά. Δείτε αναλυτικό φωτορεπορτάζ. #ΕΠΣΦθιώτιδας #Α_Φθιώτιδας #φωτορεπορτάζ #ΟΦΗράκλειας #ΑΟΣτυλίδας

Με σκορ 0-3 και πρωταγωνιστή τον Χρήστο Βαρυπάτη, ο ΑΟ Στυλίδας πέρασε από την έδρα της Ηράκλειας και με την ήττα του Αστέρα Σταυρού αύξησε τη διαφορά της από τον σύλλογο του Σταυρού.

https://www.lamiasports.com/2022/01/22/a-fthiotidas-ta-apotelesmata-kai-oi-allages-stin-vathmologia/

Στο ματς:

Στο 3΄ μετά από γύρισμα του Ταμπάκη ο Λαϊνάς έκανε το σουτ απέκρουσε ο Γιολδάσης. Ένα λεπτό μετά πέναλτι για τηΣτυλίδα. Ο Χρήστος βαρυπάτης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής καταλόγισε το πέναλτι. Ο Ταμπάκης από την άσπρη βούλα άνοιξε το σκορ στέλνοντας τη μπάλα στη δεξιά πλευρά του Γιολδάση.

Στο 15΄ απρόσεκτο γύρισμα και με δύναμη του Κίτσου προς τα πίσω, από το χώρο σχεδόν του κέντρου, ο Γιολδάσης ήταν εκτός θέσης και είδε την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του αυτογκόλ και 0-2 για τη Στυλίδα.

Πρώτη καλή φάση για τους γηπεδούχους στο 44΄. Ωραία απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παπαποστόλου λίγο έξω από την περιοχή ο Καρανάσιος εκτινάχθηκε στην αριστερή του γωνία και έδιωξε τον κίνδυνο. Στη συνέχεια της φάσης, ο Χρ. Βαρυπάτης βγήκε στην κόντρα αλλά νικήθηκε από τον Γιολδάση στο τετ α τετ.

Στην επανάληψη και στο 52΄ εξαιρετική προσπάθεια του Κάντζαρη που γύρισε αριστερά προς τον Χρηστο Βαρυπάτη εκείνος σταμάτησε  τη μπάλα, γύρισε μέτωπο προς την εστία και σούταρε ψηλά και άουτ. Στο 55΄ ένα σουτ του Τσαμαδιά λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή δεν ανησυχεί τον Καρανάσιο.

Στο 74΄ ο Χρήστος Βαρυπατης μοίρασε προς τον Λαμπρόπουλο εκείνος έκανε έναν ελιγμό και στη συνέχεια το σουτ το οποίο πέρασε έξω.

Δέκα λεπτά μετά, εξαιρετική κάθετη πάσα του Παρλάντζα για τον Φίκου ο τελευταίος το σουτ, η μπαλα περνάει σύριζα αουτ δίπλα από το αριστερό κάθετο του τερματοφύλακα της Ηράκλειας.

Λίγο πριν λήξη ο αγώνας και πιο συγκεκριμένα στο 87΄ πανέμορφη προσπάθεια του Κάντζαρη από αριστερά έβαλε πλάτη τον αντίπαλό του, διένυσε με τη μπάλα όλο τον κενό χώρο, μπήκε στην περιοχή και έδωσε πάρε-βάλε στον Χρήστο Βαρυπάτη που από κοντά έγραψε το τελικό 0-3.

Οι αρχικές συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ο.Φ Ηράκλειας (Α. Ανυφαντής): Γιολδάσης, Τσαμαδιάς, Ανυφαντής, Σταυρόπουλος, Κίτσος, Γιώτης, Καραγιάννης, Μπουσάι, Ντεμίρης, Άλλα, Παπαποστόλου

ΑΟ Στυλίδας: (Γ. Κυριακίδης): Καρανάσιος, Λαΐνας, Κάντζαρης, Καββαδίας, Χαντζής, Τσιλίκας, Βαρυπάτης Χρ., Παρλάντζας, Λαμπρόπουλος, Βαρυπάτης Κ., Ταμπάκης

Δείτε το γκολ πέναλτι του Ταμπάκη:

Διαβάστε επίσης

Back to top button