Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

#Πάμε_κουβά με την Α΄Φθιώτιδας!

Το πρωτάθλημα της Α΄Φθιώτιδας επανεκκινεί και μαζί με το πρωτάθλημα έρχεται και ο κουβάς... #ΕΠΣΦθιώτιδας #Α_Φθιώτιδας #προγνωστικά #season2021_2022

Το πρωτάθλημα της Α΄Φθιώτιδας επανεκκινεί και μαζί με το πρωτάθλημα έρχεται και ο κουβάς… #ΕΠΣΦθιώτιδας #Α_Φθιώτιδας #προγνωστικά #season2021_2022

Μετά από δύο εβδομάδες υπομονής, έχουμε επανέναρξη του πρωταθλήματος της Α΄Φθιώτιδας με την 14η αγωνιστική να είναι προ των πυλών.

Οι ομάδες, αφήνουν πίσω τους τους κουραμπιέδες, τα μελομακάρονα και γενικά τα φαγοπότια και επικεντρώνονται πλεόν στον δεύτερο και πιο κρίσιμο γύρο του πρωταθλήματος.

Η αγωνιστική του Σαββάτου 22/1 λοιπόν περιλαμβάνει ενδιαφέρονται ματς τόσο για την κορυφή όσο και για την ουρά της κατηγορίας.

Στην αγαπημένη σας στήλη τώρα (μπορεί και όχι) θα σας δώσω τα προγνωστικά μου για τους πέντε αγώνες πρωταθλήματος με το πιο σίγουρο να είναι το Ολυμπιακός Λαμίας – Ευρυτανικός 3-0 α.α (κάνω χιούμορ).

Πάμε να δούμε όμως τα πραγματικά προγνωστικά:

ΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ

Και ξεκινάω (όπως πάντα) από τα δύσκολα. Η Δάφνη των 27 βαθμών θα υποδεχθεί στις Λιβανάτες τον Αστέρα των 29 και εδώ αναμένεται να «πέσουν κορμιά». Πιο σταθερή ομάδα ο Σταυρός, με ποιότητα ενώ είναι και ενισχυμένη με τρεις μεταγραφές (Μπαγινέτας, Αναγνώστου, Μαραγκός). Από την άλλη τώρα, η Δάφνη παίζει εντός έδρας και δεν θέλει να έχει βαθμολογικές απώλειες. Δεν θα πάω με την έδρα αλλά θα επιλέξω την ισοπαλία ποντάροντας στην απραξία αρκετών εβδομάδων των δύο συλλόγων.

ΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥΑ.Ε ΚΑΛΥΒΙΩΝ

Προχωράμε και πάμε στο γήπεδο του Αγίου Κωνσταντίνου. Εκεί ο τοπικός Άρης των 5 βαθμών έως τώρα θα υποδεχθεί την Α.Ε Καλυβίων που έχει ανέβει γενικά αγωνιστικά αλλά και βαθμολογικά. Αν και τις δύο ομάδες τις χωρίζει μία θέση, έχουν 5 βαθμούς διαφορά και μία νίκη των γηπεδούχων εδώ θα βάλει σε μπελάδες τους φιλοξενούμενους. Μπορεί ο Άρης να κερδίσει; Για νίκη δεν το βλέπω… βλέπω όμως ένα ωραιότατο Χ εδώ ποντάροντας στην έδρα.

ΗΡΑΚΛΕΙΑ – ΑΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα… Από τη μία είναι δύο καλές ομάδες που θα παλέψουν για τη νίκη, από την άλλη αναμένεται να βρεθώ στο συγκεκριμένο ματς και θα πρέπει να προσέξω πολύ καλά το τι θα πω για να αποφύγουμε τυχόν παρεξηγήσεις! Νταξ, οκ πλάκα κάνω. Το «τρένο» της Στυλίδας όπως φαίνεται δύσκολα θα σταματήσει πλέον και όπου το κάνει… θα αποτελεί αποτέλεσμα έκπληξη. Η Ηράκλεια βγάζει ψυχή, «κυνηγάει» τα ματς μέχρι το τέλος όμως η ποιοτικότερη Στυλίδα πιστεύω πως εύκολα δύσκολα θα κερδίσει και αυτό το ματς. Οπότε, πάω με το διπλό και πάω στην Ηράκλεια καμουφλαρισμένος.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΛΑΡΥΜΝΑΣ ΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Γκολ και Άγιος ο Θεός! Αν είχα την επιλογή του 4-6 γκολ αυτό θα επέλεγα για τον αγώνα της Προοδευτικής με τη Νίκη. Ειδικά όσο σκέφτομαι το ματς του πρώτου γύρου. Όμως, δεν την έχω (διότι είπαμε ότι πάμε σε αντρίκια προγνωστικά) και αν το δούμε εντελώς κυνικά, η νίκη «γέρνει» προς την Λάρυμνα κατά πολύ. Ποιοτικότερη ομάδα, με βάθος στο ρόστερ και πιο κυρίως πιο έμπειρη. Από την άλλη η Νίκη βλέπει τη νίκη… με το «κυάλι» και η βαθμολογική της κατάσταση δεν είναι και στα καλύτερά της. Έχει πέντε βαθμούς, είναι προτελευταία και έχει μόλις 1 νίκη σε 12 αγώνες. Είκοσι παραπάνω πόντους έχει η Προοδευτική που δεν θέλει σε καμία περίπτωση να χάσει βαθμούς και για τον λόγο αυτό θα πάω με τον άσσο της Λάρυμνας.

ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥΜΑΛΕΣΙΝΑ 

Το καλό… έρχεται στο τέλος. Άφησα το λοκρινό ντέρμπι για το τέλος, διότι έχω την εντύπωση πως θα έχει και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Οι δύο ομάδες, βρίσκονται στη μέση της βαθμολογίας, πράγμα σπάνιο τα τελευταία χρόνια καθώς της είχαμε συνηθίσει στις πρώτες θέσεις. Η Μαλεσίνα, έχει 20 πόντους, όμως δεν της φτάνουν για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα που είχε θέσει ως στόχο από την αρχή του πρωταθλήματος. Ο Οπούντιος τώρα, έχει 16 βαθμούς, αγώνα με τον αγώνα βελτιώνεται και ανεβαίνει. Δύσκολο ματς, προβλέπω γκολ και για τις δύο ομάδες και θα δώσω την «μπόμπα» μου και θα πω ΑΣΣΟΣ!

Διαβάστε επίσης

Back to top button