Β΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Το 2-2 στο ντέρμπι Α.Ε Εχιναίων – ΑΕ Δίβρης… σήκωσε κουβέντα! (pics+vid)

Στο πλαίσιο της εξ΄αναβολής 7ης αγωνιστικής της Β΄Φθιώτιδας η Α.Ε Εχιναίων υποδέχθηκε στο γήπεδό της την Α.Ε Δίβρης στο ντέρμι της Κυριακής. #ΕΠΣΦθιώτιδας #Β_Φθιώτιδας #ΑΕΕχιναίων #ΑΕΔίβρης

Στο πλαίσιο της εξ΄αναβολής 7ης αγωνιστικής της Β΄Φθιώτιδας η Α.Ε Εχιναίων υποδέχθηκε στο γήπεδό της την Α.Ε Δίβρης στο ντέρμι της Κυριακής. #ΕΠΣΦθιώτιδας #Β_Φθιώτιδας #ΑΕΕχιναίων #ΑΕΔίβρης

Σε ένα χορταστικό παιχνίδι, η Α.Ε Εχιναίων στο πλαίσιο της εξ΄αναβολής 7ης αγωνιστικής της Β΄Φθιώτιδας, υποδέχθηκε την Α.Ε Δίβρης στο ντέρμπι του 3ου ομίλου, το οποίο και ολοκλήρωσε τον 1ο γύρο του πρωταθλήματος.

Το σκορ σταμάτησε στο 2-2 με την γηπεδούχο ομάδα να σκοράρει πρώτη στο 7΄ενώ η απάντηση της Δίβρης ήρθε άμεσα στο 9΄για το 1-1 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, πάλι η ΑΕ Εχιναίων σκόραρε πρώτη για το 2-1 στο 65΄για να έρθουν περίπου δέκα λεπτά μετά οι φιλοξενούμενοι να απαντήσουν για δεύτερη φορά και να γράψουν το τελικό 2-2.

Το θέμα τώρα που έχει προκύψει είναι μάλλον στη διαιτησία του αγώνα. Η ΑΕ Εχιναίων εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση στην κάνει την κριτική της προς τη διαιτητική τριάδα του ματς αφήνοντας ορισμένες αιχμές ως προς τ΄ότι θα έπρεπε σε ματς ντέρμπι να ορίζονται έμπειροι διαιτητές.

Η ανακοίνωση της Α.Ε Εχιναίων:

«Το παιχνίδι σημαδεύτηκε από την φάση του 86′ όταν η ομαδα μας με κεφαλιά του Μυλωνά έκανε το 3 – 2 και προς γενική έκπληξη όλων ο νεαρός βοηθός υποδεικνύει οφσαιτ τον σκόρερ την ώρα που ο διαιτητής του αγώνα που ήταν πολύ κοντά δείχνει το σημείο της σέντρας!

Η ομαδας παρότι στερείται δύο πολύτιμους βαθμούς στηρίζει τους άπειρους διαιτητές που κανουν τα πρώτα βήματα τους στο χώρο.

Όλοι νοιώθουμε χαρά όταν βλέπουμε νέους ανθρώπους στον χώρο που το έχει τόσο ανάγκη.
Ευχόμαστε ολοψυχα μεσα απο τα παιχνίδια και τα λάθη τους να γίνουν καλοί διαιτητές και να αντιπροσωπεύσουν τον σύνδεσμο του νομού μας σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

Όχι, δεν ειναι διαμαρτηρία αυτό, απλα νοιώθουμε μια πικρία προς την επιτροπή διαιτησίας.

Γιατί σ ένα τόσο σημαντικό αγώνα , σ ένα ντέρμπι κορυφής στον όμιλο δεν ορίζουν κάποιον πιο έμπειρο βοηθό έτσι ώστε να διεξαχθεί πιο ομαλά ο αγώνας και να μην υπάρχει αλλοίωση αποτελέσματος και πολύ περισσότερο να μην εκθέσουν τον νεαρό βοηθό.

Εξάλλου γνωρίζουμε όλοι ότι σήμερα τα παιχνίδια που διεξάγωνταν στον νομό μας ήταν λιγοστά!»

Απ΄άλλη τώρα η Δίβρη… χωρίς πολλά πολλά απάντησε (μάλλον) στην ανάρτηση της Ένωσης με μία φωτογραφία.

Δείτε την φώτο:

Διαβάστε επίσης

Back to top button