Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ιωνικός: Ανακοίνωσε την επιστροφή του Πλατέλλα

Ο Ιωνικός ανακοίνωσε την επιστροφή του Βαγγέλη Πλατέλλα, καθώς η ομάδα της Νίκαιας είχε ανάγκη από παίκτη στα φτερά. #slgr #ionikosfc #slgrinterwetten #Πλατέλλας #season2021_2022

Ο Ιωνικός ανακοίνωσε την επιστροφή του Βαγγέλη Πλατέλλα, καθώς η ομάδα της Νίκαιας είχε ανάγκη από παίκτη στα φτερά.

Μετά τον Βαλέντε άλλος ένας παίκτης έρχεται να προστεθεί στο ρόστερ του Δημήτρη Σπανού. Συγκεκριμένα, έναν σημαντικό παίκτη στην επιστροφή της ομάδας στη Super League ανακοίνωσε ο Ιωνικός, με την απόκτηση του Βαγγέλη Πλατέλλα.

Η ανακοίνωση των ανθρώπων του Ιωνικού:

«H ΠΑΕ Ιωνικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως ο Βαγγέλης Πλατέλλας επέστρεψε στην ομάδα μας.

Ο Βαγγέλης αποτέλεσε ένα από τα σημαντικά γρανάζια στην ομάδα του Δημήτρη Σπανού, η οποία τερμάτισε πρώτη την περασμένη σεζόν και κέρδισε την επιστροφή της στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο 33χρονος μεσοεπιθετικός είχε έρθει στον Ιωνικό στα μέσα της περσινής σεζόν και πρόλαβε σε 19 εμφανίσεις να σκοράρει 3 γκολ και να μοιράσει 4 ασίστ.

Ο Βαγγέλης Πλατέλλας είχε ξεκινήσει την καριέρα του από την Καλλιθέα στην οποία υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο και ακολούθησαν οι Ξάνθη, ΑΕΚ, Ατρόμητος, Άρης, ΟΦΗ, Νέφτσι Μπακού, Λάρισα, Ιωνικός και ξανά η Ξάνθη.

Οι δρόμοι μας μπορεί να χώρισαν για λίγους μήνες, αλλά ο Βαγγέλης Πλατέλλας ανήκει από σήμερα και πάλι στην οικογένεια του Ιωνικού».

Διαβάστε επίσης

Back to top button