FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Παπαργυρίου: «Ο κόσμος είναι ο 12ος παίκτης μας»

Το πόσο σημαντική είναι η στήριξη του κόσμου στην ομάδα, τόνισε σε δηλώσεις του ο αριστερός μπακ του ΠΑΣ Λαμία, Ιορδάνης Παπαργυρίου.

Ο έμπειρος αμυντικός, μίλησε σε εκπροσώπους του Τύπου, που βρέθηκαν στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ Λαμία, σχολιάζοντας το πολύ δύσκολο παιχνίδι που έρχεται τη Δευτέρα 26/11 με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Ο Παπαργυρίου, σημείωσε πως είναι πολύ σημαντικό ότι ο κόσμος της Λαμίας βρίσκεται δίπλα στην ομάδα, την στηρίζει και στα εντός και στα εκτός, ενώ τους χαρακτήρισε 12ο παίκτη.

Πιο αναλυτικά:

Είναι μία καλή ευκαιρία να πάρει η Λαμία ένα «τρίποντο» αν αναλογιστεί κανείς ότι μετά έρχονται παιχνίδια με ομάδες της πρώτης 4αδας;

«Σίγουρα είναι μία καλή ευκαιρία, διότι οι επόμενες ομάδες είναι από τις πρώτες και θα είναι δύσκολο. Δεν λέμε πως ο Πανιώνιος είναι μία εύκολη ομάδα. Είναι μία πολύ δύσκολη ομάδα και στόχος μας είναι να παλέψουμε για να πάρουμε τους τρεις πόντους και σίγουρα είναι μία καλή ευκαιρία».

Μπορούμε να πούμε ότι ο Πανιώνιος, είναι στα μέτρα της Λαμίας:

«Ο Πανιώνιος, είναι μία έμπειρη ομάδα, είναι χρόνια στη SuperLeague, έχει πολύ καλούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, ενώ εμείς είμαστε μία νέα ομάδα στο πρωτάθλημα. Βέβαια πιστεύω ότι σε θέμα ποιότητας και επιπέδου είμαστε στα ίδια μέτρα, οπότε μπορούμε να ελπίζουμε σε ένα αποτέλεσμα.»

Την βοήθησε την ομάδα η διακοπή σε σχέση ότι είχε και το αήττητο;

«Μπορεί να μας πήγε σε ρυθμό η διακοπή, όπως όλες τις ομάδες, παρόλο αυτά πιστεύω πως θα μας βγει σε καλό όλο αυτό.»

Ο κόσμος της Λαμίας θα δώσει για ακόμη μία φορά βροντερό παρών στη Νέα Σμύρνη:

«Θα παρακαλέσουμε τον κόσμο της Λαμίας να βρεθεί στο πλευρό μας, καθώς είναι κυριολεκτικά ο 12ος μας παίκτης. Είναι πολύ σημαντικός για εμάς, το καταλαβάμε και πέρυσι αλλά και φέτος πως βοηθάει να πάρουμε τα αποτελέσματα».

Ρεπορτάζ – απομαγνητοφώνηση:  LamiaSports – Λάμπρος Αρναούτογλου

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button