ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Αναστασιάδης: «Το 0-0 είναι κακό αποτέλεσμα για τη Λαμία… όχι για τον Άρη!»

Ο Ανέστης Αναστασιάδης, ο πρώην κεντρικός αμυντικός και αρχηγός του ΠΑΣ Λαμία, μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση της ομάδας της Φθιώτιδας με αντίπαλο τον Άρη για το Κύπελλο Ελλάδος. #slgr #lamiafc #arisfc #ΚύπελλοΕλλάδος #Αναστασιάδης #δηλώσεις #season2021_2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Ανέστης Αναστασιάδης.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής που κατά το παρελθόν είχε αγωνιστεί μεταξύ άλλων ομάδων και στη Λαμία μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση της ομάδας της Φθιώτιδας με αντίπαλο τον Άρη για το Κύπελλο Ελλάδος, το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι «κιτρινόμαυροι» στο γκολ, ενώ σημείωσε πως οι παίκτες του Άκη Μάντζιου έχουν ένα μικρό προβάδισμα

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Για το παιχνίδι Κυπέλλου των δύο ομάδων, ανέφερε: «Είναι απώλεια για τον Άρη ο Τζέγκο ο οποίος απουσιάζει με την Εθνική Αυστραλίας, ενώ θα είναι ένα κλειστό παιχνίδι με βάσει τα αγωνιστικά στοιχεία των δύο ομάδων και μπορεί να πάει μέχρι και την παράταση. Η Λαμία είναι μία ομάδα που έπρεπε να κοιτάξει το δικό της αμυντικό κομμάτι, βγαίνει πολύ καλά στο τρανσίσιον παιχνίδι και είναι επικίνδυνη σε αυτό. Νομίζω ότι έχει παίκτες που δουλεύουν πολύ στον αγωνιστικό χώρο».

Για να προσθέσει: «Το 0-0 είναι κακό αποτέλεσμα για τη Λαμία και όχι για τον Άρη, με τους φιλοξενούμενους να έχουν το προβάδισμα, γιατί έχει τους ποδοσφαιριστές που μπορούν να επηρεάσουν τον αγώνα. Από την άλλη η Λαμία είναι μία ομάδα που τα πηγαίνει εξαιρετικά στο Κύπελλο και έχει πετύχει σημαντικά πράγματα».

Για το επιθετικό πρόβλημα του Άρη: «Παλαιότερα είχε τον Ιντέγε και άλλους επιθετικούς, αλλά δεν είναι μόνο θέμα του επιθετικού, είναι πρόβλημα ανάπτυξης από πίσω, έχει ένα από τα καλύτερα ρόστερ των τελευταίων ετών. Οι εξτρέμ και οι επιτελικοί του χαφ δεν πατάνε περιοχή , ενώ ακόμη και επιθετικό να πάρει, μπορεί το πρόβλημα να μην λυθεί. Ο Μπρούνο Γκάμα πλέον… χαμηλώνει πολύ στον αγωνιστικό χώρο κρατώντας την μπάλα περισσότερο και δεν έχει τις ενέργειες που είχαμε δει, αλλά και ο Μπερτόγλιο πρέπει να βρει τα πατήματα του μετά από ένα διάστημα που απουσίαζε».

Για τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά που λείπουν από τον Άρη και τον Μπρούνο Γκάμα: «Αν ο Γκάμα είχε από πίσω του ένα μπακ με επιθετικές αρετές, θα μπορούσε να βοηθήσει περισσότερο και να προβληματίσει επιπλέον τους αντιπάλους. Παίζει ρόλο ακόμα και η σειρά των αποτελεσμάτων, γιατί επηρεάζει την ψυχολογία. Επίσης, στον Άρη λείπει και ο παίκτης με την ατομική ενέργεια απέναντι σε κλειστές άμυνες, στοιχεία που είχε ο Φετφατζίδης».

Ενώ για τον ίδιο, σημείωσε: «Είμαι στον ΠΟ Ατσαλένιο στην Κρήτη, πάμε καλά στη Γ ‘ Εθνική, αλλά είναι προτιμότερο να είσαι παίκτης, παρά προπονητής γιατί η θέση έχει συνεχόμενα προβλήματα».

Διαβάστε επίσης

Back to top button