Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Δανεικός στην ΑΕΚ με οψιόν αγοράς»: Στο κόλπο για Μπαλάντα η «Ένωση»!

Για τη δύσκολη περίπτωση του Έντερ Μπαλάντα της Κλαμπ Μπριζ φέρεται να κινείται η ΑΕΚ, σύμφωνα με βέλγικο δημοσίευμα! #slgr #aekfc #Balanta #ClubBrugge #transfer #slgrinterwetten #season2021_2022

Για τη δύσκολη περίπτωση του Έντερ Μπαλάντα της Κλαμπ Μπριζ φέρεται να κινείται η ΑΕΚ, σύμφωνα με βέλγικο δημοσίευμα! #slgr #aekfc #Balanta #ClubBrugge #transfer #slgrinterwetten #season2021_2022

Γερά για τον Έντερ Μπαλάντα η ΑΕΚ! Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει δημοσίευμα από το Βέλγιο, το οποίο αναφέρει ότι η «Ένωση» εξετάζει την περίπτωση του Κολομβιανού άσου της Κλαμπ Μπριζ για τον άξονα της μεσαίας της γραμμής.

Συγκεκριμένα, το «voetbal24.be» υποστηρίζει ότι η ΑΕΚ επιθυμεί την άμεση απόκτηση του 28χρονου χαφ με τη μορφή δανεισμού αλλά και με οψιόν αγοράς εν όψει του καλοκαιριού. Πρόκειται για περίπτωση μέσου από τις λεγόμενες του… πάνω ραφιού, η οποία εφόσον υφίσταται και τελεσφορήσει αναμένεται να φέρει αναβάθμιση στον χώρο της μεσαίας γραμμής των «κιτρινόμαυρων».

Ο Μπαλάντα άρχισε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Ρίβερ Πλέιτ, με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια (82 συμ., 3 γκολ / 1 ασίστ). Το 2016 μετακόμισε στην Ευρώπη για λογαριασμό της Βασιλείας, με την οποία έπαιξε τρεις σεζόν και σε 89 παιχνίδια είχε πέντε τέρματα και δύο ασίστ. Το 2019 τον απέκτησε η Μπριζ, όπου μέχρι στιγμής έχει 88 παρουσίες, σημειώνοντας επτά γκολ και δύο ασίστ, ενώ το συμβόλαιό του εκπνέει το 2024.

Ουσιαστικά, ο λόγος που το όνομα της ΑΕΚ μπαίνει στο τραπέζι είναι ότι ο αριστεροπόδαρος άσος δεν βρίσκεται στα πλάνα του νέου προπονητή της Κλαμπ Μπριζ, Άλφρεντ Σρόιντερ. Κάτι που φάνηκε και στον πρόσφατο αγώνα με τη Σταντάρ Λιέγης, όταν ο Μπαλάντα δεν αγωνίστηκε ούτε ως αλλαγή.

Να σημειωθεί ότι ο προπονητής του βέλγικου κλαμπ έχει τον ίδιο μάνατζερ με τους Στίβεν Τσούμπερ και Ντάρκο Γέβτιτς, παράγοντας που ίσως παίξει τον ρόλο του στην υπόθεση.

Αναλυτικά, το βελγικό δημοσίευμα:

«Μετά την έλευση του Άλφρεντ Σρόιντερ, ο Έντερ Μπαλάντα έχασε τη θέση βασικού στην Κλαμπ Μπριζ. Δεν αγωνίστηκε ούτε κόντρα στη Σταντάρ Λιέγης. Ο Σρόιντερ επέλεξε στο αρχικό σχήμα τους Βόρμερ, Ριτς και Βανάκεν ενώ στο δεύτερο ημίχρονο ο Μπούχαναν αντικατέστησε τον Ριτς. Η ΑΕΚ της Αθήνας θα μπορούσε να δώσει λύση στο ζήτημα με δανεισμό του παίκτη και οψιόν αγοράς».

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button