Ερασιτέχνης ΠΑΣ ΛαμίαΠοδόσφαιρο Γυναικών

Συνάντηση Τσιλαλή με Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδος!

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Λαμία, Νίκος Τσιλαλής, συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδος Καρακάντζα Αθανάσιο.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Λαμία, Νίκος Τσιλαλής, συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδος Καρακάντζα Αθανάσιο.

Η ανακοίνωση:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση του Προέδρου του Δ.Σ. του συλλόγου κ. Νικολάου Τσιλαλή με τον Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδος κ. Αθανάσιο Καρακάντζα στο γραφείο του στην Π.Ε. Φθιώτιδος.

Ο πρόεδρος του Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 ευχαρίστησε τον κ. Αντιπεριφερειάρχη γιατί παρά λόγω των καταστάσεων φορτωμένο πρόγραμμά του, δέχθηκε αμέσως να μας συναντήσει, ενώ μετέφερε τους χαιρετισμούς και των υπολοίπων μελών του Δ.Σ. που λόγω των επικρατουσών υγειονομικών συνθηκών δεν κατέστη δυνατόν να παραστούν.

Ο κ Καρακάντζας ενημερώθηκε για το μέχρι σήμερα έργο της Διοίκησης που συμπλήρωσε 9 μήνες θητείας, του αναφέρθηκαν οι στόχοι και οι επιδιώξεις του σωματείου για το άμεσο μέλλον,  ενώ από τη συνάντηση φάνηκε ότι ο ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 στηριζόμενος πρωτίστως στα μέλη του και στις οικονομικές ενισχύσεις των Λαμιωτών επιχειρηματιών αλλά και με τη βοήθεια και της Αντιπεριφέρειας Φθιώτιδος (αφού του Δήμου Λαμιέων είναι δεδομένη) θα γιγαντωθεί και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα καταστεί το πολυαθλητικότερο σωματείο της περιοχής μας.

Στο περιθώριο της συνάντησης ο κ . Αντιπεριφερειάρχης κατόπιν επιθυμίας του εγγράφηκε ως μέλος του συλλόγου μας αφού τυγχάνει δημότης Λαμιέων.

Διαβάστε επίσης

Back to top button