ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Γρηγορίου: “Διάστρεμμα ο Ταϊρόν, πρόβλημα στον τένοντα για τον Σαραμαντά!”

Δεν είναι και τόσο καλά τα πράγματα όσον αφορά τους τραυματίες στον ΠΑΣ Λαμία ενόψει ΟΦΗ. #slgr #lamiafc #Γρηγορίου #slgrinterwetten

Δεν είναι και τόσο καλά τα πράγματα όσον αφορά τους τραυματίες στον ΠΑΣ Λαμία ενόψει ΟΦΗ. #slgr #lamiafc #Γρηγορίου #slgrinterwetten

Ο προπονητής της Λαμίας, Μιχάλης Γρηγορίου, μίλησε στον αέρα του OverFM 104.9 και τον Γιώργο Μπιτσικώκο, για την πρόκριση στην τετράδα

Ο προπονητής της Λαμίας, Μιχάλης Γρηγορίου, μίλησε στο Magazino του OverFM 104.9 με τον Γιώργο Μπιτσικώκο, για την πρόκριση της ομάδας της Φθιώτιδας στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Άρη, την ψυχολογία του ρόστερ, τις  μεταγραφικές προσθήκες και τους στόχους της ομάδας.

Για το γεγονός ότι ήταν τρία συνεχόμενα παιχνίδια με τον ίδιο αντίπαλο:

«Το σημαντικό ήταν ότι τα παιχνίδια ξεκίνησαν την ιδιά ώρα και είχαν την ιδιά απόσταση. Είναι βασικές αυτές οι λεπτομέρειες, που παίζουν την ισορροπία και την διαφορά μέσα στους αγώνες. Νομίζω ότι τα διαχειριστήκαμε άψογα, γιατί το ένα ματς με το άλλο είχε διαφορά. Η πρώτη αναμέτρηση στο Χαριλάου, με το δεύτερο ματς του πρωταθλήματος ήταν διαφορετικό, από αντιμετωπίσει τακτικής. Στον επαναληπτικό του κυπέλλου είχαμε συγκεκριμένο πλάνο. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που μέσα σε έξι μέρες, τα τακτικά κομμάτια ήταν φρέσκα στους ποδοσφαιριστές».

Για το αν διαλέγει παιχνίδια η Λαμία:

«Δεν μπορούμε να διαλέγουμε τα ματς. Δεν το έχουμε κάνει και ποτέ, ποσό μάλλον όταν σου δίνετε η πρόκληση να βρεθείς στους τέσσερις του κυπέλλου. Ήταν σίγουρο ότι θα πολεμάγαμε και τα τρία παιχνίδια. Εφόσον, πήραμε ένα αποτέλεσμα που έδινε ενδιαφέρον στο δεύτερο παιχνίδι, από εκεί και πέρα ήταν μονόδρομος, το πλάνο μας. Φυσικά, ευτυχώς για εμάς ήρθε η πρόκριση και είναι τεράστια. Σαν πρώτο στόχο έχουμε το πρωτάθλημα και σίγουρα μας δημιουργούν αυτά τα ματς προβλήματα κόπωσης, γιατί είναι πολύ σύντομα».

Για την ψυχολογία της ομάδας:

«Από πλευράς ψυχολογίας είναι πολύ σημαντική η πρόκριση. Τα παιδιά πίστεψαν περισσότερο στον εαυτό τους. Υπάρχει μια χαρά στον οργανισμό της Λαμίας και στους φιλάθλους μας. Όμως, για το πως μπορούν οι ποδοσφαιριστές μας, να κρατήσουν δυο καρπουζιά στην ίδια μασχάλη είναι κάτι που θα το δούμε στο μέλλον. Κατά τα ψέματα είναι πολλά τα παιχνίδια και δεν είναι ιδανικές οι συνθήκες. Ο κορονοϊός μαζί με τους τραυματισμούς δεν κολλάνε. Γενικά, τα προβλήματα είναι αρκετά. Θεωρώ ότι θα τα καταφέρουμε και θα ανταπεξέλθουμε στο τέλος. Το μόνο που κρατάμε είναι ότι είμαστε στους τέσσερις του κυπέλλου».

Για το νεοαποκτηθέντα, Νταβίντ Σιμόν:

«Είναι ένα έμπειρο παιδί. Το παρακολουθήσαμε σε αρκετά παιχνίδια, μέσω σκάουτινγκ. Έχει παίξει σε ένα πολύ καλό επίπεδο, αλλά θέλουμε ακόμα μια προσθήκη. Σήμερα, ήρθε και ο Νινούα σαν δανεικός, από τον ΠΑΟΚ. Φυσικά, θα προβούμε σε μία-δυο κινήσεις για αν εκβαθύνουμε το ρόστερ μας. Χρειαζόμαστε ένα μεγαλύτερο ρόστερ για να ολοκληρωθεί η χρονιά με επιτυχία».

Για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΟΦΗ και αν έχουν προκύψει τραυματισμοί:

«Ο Ταϊρόν έχει υποστεί ένα διάστρεμμά και θα εξετάσουμε την κατάσταση του. Αύριο θα δούμε και την περίπτωση του Σαραμαντά, γιατί και αυτός έχει πρόβλημα στον τένοντα. Το ματς με τον ΟΦΗ είναι δύσκολο. Η κρητική ομάδα είναι η έκπληξη του πρωταθλήματος και με το ποδόσφαιρο που παίζει. Γενικά, είναι μια ομάδα που δείχνει να ξέρει τι θέλει στον αγωνιστικό χώρο. Μιλάμε για μία ποιοτική ομάδα».

Διαβάστε επίσης

Back to top button