Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Απόλλων Σμύρνης: «Ο Ερασιτέχνης πήγε στα δικαστήρια για να μας πετάξει στον δρόμο»

Συνεχίζεται ο εμφύλιος στον Απόλλωνα Σμύρνης, με την ΠΑΕ να κατηγορεί τον Ερασιτέχνη ότι προσπαθεί να αφήσει «άστεγη» την ποδοσφαιρική ομάδα. #slgr2 #apollonfc #ερασιτέχνης

Συνεχίζεται ο εμφύλιος στον Απόλλωνα Σμύρνης, με την ΠΑΕ να κατηγορεί τον Ερασιτέχνη ότι προσπαθεί να αφήσει «άστεγη» την ποδοσφαιρική ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Έπεσαν οι μάσκες, με το ανακοίνωση – αυτογκόλ που εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Απόλλων Σμύρνης.

Ανακοίνωση, στην οποία ισχυρίζεται ότι –δήθεν- ουδέποτε θέλησε να διώξει την ποδοσφαιρική ομάδα από τη Ριζούπολη.

Η απάντηση είναι ότι ψεύδεται ασυστόλως. Σε πρώτη φάση ζήτησε από την ομάδα μας 100.000€ επί πέντε χρόνια που σημαίνει 500.000€. Επιπλέον την ετήσια συντήρηση του γηπέδου θα έπρεπε να κάνει η ΠΑΕ καλύπτοντας και το κόστος για τις ΔΕΚΟ. Ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης να εισπράττει και τα ποσοστά από τα εισιτήρια των αγώνων καθώς και τα ποσοστά των διαφημίσεων του αγωνιστικού χώρου.

Του απαντήσαμε ότι η Super League 2 είναι μία ερασιτεχνική ουσιαστικά κατηγορία που έχει μόνο έξοδα, πρόστιμα και υποχρεώσεις και μπορούσαμε να τους προσφέρουμε μόνο τα νόμιμα.

Στην συνέχεια μας πήγαν στο δικαστήριο για να μας πετάξουν στον δρόμο, αδιαφορώντας για την καταστροφική ζημιά που θα προκαλούσαν στην ομάδα μας.

Στην ανακοίνωση τους δηλώνουν ψευδώς ότι κατέχουμε παρανόμως χώρους που τους περιγράφουν σαν γραφεία, κτλ..

Διευκρινίζουμε, για να γνωρίζουν όλοι οι Απολλωνιστές, την αλήθεια. Ο ερασιτέχνης Απόλλων Σμύρνης αναφέρεται:

α) σε ένα μικρό χώρο, όπου βρίσκονται τα ιδιόκτητα πλυντήρια της ομάδας μας, για την εξυπηρέτηση των αναγκών -πλύσιμο του αθλητικού εξοπλισμού των ποδοσφαιριστών μας- στο πλαίσιο της προπόνησης.

β) στο κλειστό γυμναστήριο που στεγάζονται τα όργανα γυμναστικής, που ανήκουν στην ΠΑΕ. Επιδιώκουν να πετάξουν έξω τα όργανα εκγύμνασης για να φιλοξενήσουν, όπως ισχυρίζονται, νέα τμήματα βαρέων αθλημάτων που θα τους φέρουν νέα έσοδα, αδιαφορώντας για την προπόνηση των ποδοσφαιριστών μας και για τις διατάξεις του Αθλητικού Νόμου, που προβλέπουν την κατ’ απόλυτη προτεραιότητα εξυπηρέτηση των αναγκών της ΠΑΕ τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και σε όλους τους χώρους προπόνησης και προετοιμασίας του γηπέδου.

γ) στα 2 μικρά γραφεία διαστάσεων 4×5 τ.μ. το κάθε ένα, στα οποία στεγάζεται η έδρα της ποδοσφαιρικής ομάδας από την εποχή της προηγούμενης ιδιοκτησίας της ΠΑΕ και είναι αναγκαία για τις προπονήσεις και αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας.

Επιπλέον, θέλουμε να γνωρίζουν οι φίλαθλοι της ομάδας μας ότι είναι καταγεγραμμένη στα πρακτικά της δίκης που έγινε, για να μας πετάξουν έξω, η δήλωση του δικηγόρου του Ερασιτέχνη κ. Φόρτωμα, καθ’ υπόδειξη του Προέδρου του Ερασιτέχνη κ. Κατάβελου. Δήλωσαν, με κάθε επισημότητα ότι ο Ερασιτέχνης Απόλλων Σμύρνης επιθυμεί να φύγει η ΠΑΕ ακόμη και από τα γραφεία, που στεγάζουν την έδρα της ΠΑΕ Απόλλων, κάτι πρωτοφανές στα αθλητικά Ελληνικά Χρονικά.

ΥΓ1: Μας ενοχλεί που αναγκαζόμαστε να βγάζουμε ανακοινώσεις γι’ αυτό το θέμα, όμως ο Ερασιτέχνης Απόλλων έχει επιλέξει να επικοινωνεί με τους φιλάθλους με ανακοινώσεις, οπότε έτσι είμαστε αναγκασμένοι να του απαντήσουμε».

ΥΓ2: Οι κύριοι αυτοί, πέρα απ’ όλα τ’ άλλα, οφείλουν να δείχνουν σεβασμό στην ιστορία της ομάδας μας και στους ανθρώπους οι οποίοι έφτιαξαν το γήπεδο που αυτοί σήμερα εκμεταλλεύονται. Αλλά δεν γνωρίζουν τί σημαίνει σεβασμός. Η καλύτερη υπηρεσία που θα μπορούσαν να προσφέρουν προς την ιστορική ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης και τους φιλάθλους μας είναι να παραιτηθούν και να πάνε σπίτια τους.

Αξίζει δε να τονίσουμε ότι ο Ερασιτέχνης επικοινωνεί «δωρεάν δοκιμαστικά στο χορτάρι της Ριζούπολης».

Διαβάστε επίσης

Back to top button