Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Φθιώτιδας Μιχάλης Κορδολέμης ορκίστηκε Δημοτικός Σύμβουλος! (φωτογραφίες)

Ορκίστηκε σήμερα Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 11.00, ενώπιoν του Δημάρχου Λαμιέων Θύμιου Καραΐσκου και παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργου Κυροδήμου, ο νέος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μιχάλης Κορδολέμης, ο οποίος, ως πρώτος αναπληρωματικός Σύμβουλος της Δημοτικής Παράταξης και του πλειοψηφήσαντος συνδυασμού «Λαμία – Περήφανη Πόλη», συμπληρώνει την έδρα της παράταξής του στο Δημοτικό Συμβούλιο, μετά την αδόκητη απώλεια του Θανάση Αργύρη.

Ο Δήμαρχος Λαμιέων ευχήθηκε στο Μιχάλη Κορδολέμη καλή δύναμη και επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, αναφερόμενος στην αυτοδιοικητική διαδρομή και εμπειρία του, τόσο στην πρώην Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Φθιώτιδας, όσο και από τις θέσεις του Προέδρου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φθιώτιδας και μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας. «Μια εμπειρία που έρχεται να βοηθήσει και να πλαισιώσει γόνιμα και θετικά την προσπάθεια μας για το καλό του Δήμου και των δημοτών», όπως χαρακτηριστικά σημείωσε.

Από την πλευρά του ο νέος Δημοτικός Σύμβουλος Μιχάλης Κορδολέμης, αφού ευχαρίστησε το Δήμαρχο Λαμιέων, υπογράμμισε ότι θα συνδράμει με όλες του τις δυνάμεις το έργο της Δημοτικής Αρχής, υπηρετώντας το Δήμο και τους στόχους που έχει θέσει προσωπικά ο Θύμιος Καραΐσκος.

Διαβάστε επίσης

Back to top button