Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Τοράλ: «Ο αγώνας με τη Λαμία είναι πολύ δύσκολος»

Στη συγκέντρωση που θα πρέπει να έχουν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του στο ματς με τη Λαμία (29/1, 15:00) στάθηκε ο Γιον Τοράλ. #slgr #oficretefc #lamiafc #αντίπαλοιΠΑΣΛαμία #season2021_2022 #slgrinterwetten

Στη συγκέντρωση που θα πρέπει να έχουν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του στο ματς με τη Λαμία (29/1, 15:00) στάθηκε ο Γιον Τοράλ.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ σημείωσε για το ματς της 20ης αγωνιστικής της Superleague Interwetten: «Ο αγώνας με τη Λαμία θα είναι πολύ δύσκολος. Το γνωρίζουμε και δουλεύουμε σκληρά όλη την εβδομάδα για να προετοιμαστούμε για αυτό το παιχνίδι, καθώς ξέρουμε ότι είναι μία ομάδα με αίσθημα σιγουριάς, μετά την πρόκρισή της στο κύπελλο. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι για να επιστρέψουμε με τους τρεις βαθμούς».

Για το τι θα πρέπει να προσέξουν: «Πιστεύω ότι θα πρέπει να είμαστε δυνατοί στο αμυντικό κομμάτι. Κανείς στην ομάδα δεν είναι χαρούμενος με τα γκολ που έχουμε δεχθεί στα τελευταία παιχνίδια. Πρέπει να είμαστε δυνατοί και να παίξουμε επιθετικά, όπως ήδη κάνουμε. Πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό, να διατηρήσουμε την εστία μας ανέπαφη και έτσι μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα».

Διαβάστε επίσης

Back to top button