Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Ετοιμάζει αλλαγές στην λίστα της UEFA ενόψει Αταλάντα

Σε τρεις αλλαγές στη λίστα της UEFA, ενόψει των δύο αναμετρήσεων με την Αταλάντα αναμένεται να προβεί ο Ολυμπιακός μετά και τις τελευταίες μεταγραφές. #slgr #olympiacosfc #UEFA #Atalanta #EuropaLeague #season2021_2022

Σε τρεις αλλαγές στη λίστα της UEFA, ενόψει των δύο αναμετρήσεων με την Αταλάντα αναμένεται να προβεί ο Ολυμπιακός μετά και τις τελευταίες μεταγραφές.

Αλλαγές ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει ο Ολυμπιακός, σ΄ότι έχει να κάνει με την λίστα της UEFA, ενόψει των δύο προσεχών ματς με την Αταλάντα για το Europa League.

Πιο συγκεκριμένα, οι νέοι παίκτες που αναμένεται να βάλει στη λίστα αυτή ο Πέδρο Μαρτίνς είναι οι Κώστας Μανωλάς και Γκάρι Ροντρίγκες, ενώ υπάρχει ακόμα μια θέση, η οποία έχει δύο διεκδικητές καθώς θα παλέψουν για αυτή, ο Ζοάο Καρβάλιο και ο Μαμαντού Κανέ.

Σ΄ότι έχει να κάνει με τους παίκτες, που θα μείνουν εκτός οι οποίοι ήταν σε αυτή, αυτοί θα είναι ο Χασάν που αγωνίζεται δανεικός στην Τουρκία, ο Μάρκοβιτς που βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας προκειμένου να δοθεί δανεικός και εκτός απροόπτου ο Καρμπόβνικ.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button