Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Αυγενάκης: «Η ΕΠΟ κρύβει επιστολή των FIFA/UEFA για άμεση εφαρμογή της Ολιστικής Μελέτης»!

Ο Λευτέρης Αυγενάκης επιτίθεται στην ΕΠΟ με δήλωσή του, αποκαλύπτοντας ότι υπάρχει αυστηρή επιστολή της FIFA και της UEFA για το ζήτημα της Ολιστικής Μελέτης, την οποία κρύβει η ομοσπονδία!

Ο Λευτέρης Αυγενάκης επιτίθεται στην ΕΠΟ με δήλωσή του, αποκαλύπτοντας ότι υπάρχει αυστηρή επιστολή της FIFA και της UEFA για το ζήτημα της Ολιστικής Μελέτης, την οποία κρύβει η ομοσπονδία!

Απασφάλισε κατά της ΕΠΟ ο Λευτέρης Αυγενάκης!

Μιλώντας μέσω τηλεδιάσκεψης με τα ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά σωματεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο της διαβούλευσης «Γηπεδούχοι στο αύριο του ποδοσφαίρου – Το ερασιτεχνικό μας ποδόσφαιρο στο προσκήνιο», ο υφυπουργός Αθλητισμού αποκάλυψε μια επιστολή της FIFA και της UEFA προς τη διοίκηση της ΕΠΟ την περίοδο των εορτών για άμεση εφαρμογή της Ολιστικής Μελέτης, την οποία η ομοσπονδία απέκρυψε!

«Η εναπομείνασα διοίκηση της ΕΠΟ έλαβε μια αυστηρή επιστολή από τις FIFA/UEFA την παραμονή των Χριστουγέννων. Η επιστολή αφορά στην άμεση εφαρμογή της Ολιστικής Μελέτης, μέσω της ορθής ενσωμάτωσης των προβλέψεών της στο καταστατικό της ΕΠΟ, που υποτίθεται ότι είχε γίνει σωστά και είχε εγκριθεί ομόφωνα κατά τη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ στις 27 Αυγούστου, δηλαδή πριν από πέντε μήνες. Την αυστηρή επιστολή την κρατά κρυφή η εναπομείνασα διοίκηση της ΕΠΟ, ενώ μέχρι σήμερα δεν έχει διεξαχθεί ούτε συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της, προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά τα μέλη του ΔΣ», είπε αρχικά ο υφυπουργός.

Στη συνέχεια, υποστήριξε ότι η διοίκηση της ομοσπονδίας έχει αποκρύψει την επιστολή και το περιεχόμενό της: «Κάντε τις συγκρίσεις σας. Η ΕΠΟ που έσπευδε να δώσει στη δημοσιότητα κάθε επιστολή των FIFA/UEFA, αρκεί να υπήρχε έστω και μόνο το όνομά μου μέσα σ’ αυτές, τώρα αποκρύπτει από όλη την ποδοσφαιρική οικογένεια τη συγκεκριμένη σοβαρότατη αλληλογραφία, επειδή δεν τη συμφέρει το περιεχόμενό της».

«Αντ’ αυτού, με διαρροές στα ΜΜΕ η εναπομείνασα διοίκηση της ΕΠΟ προκαλεί το γέλιο όλων των φιλάθλων, ψελλίζοντας πως ”η Ολιστική Μελέτη υλοποιείται ήδη αθόρυβα και με σταθερά βήματα, σε συγκεκριμένες πτυχές της”! ”Αθόρυβα” επειδή είναι σεμνοί και ντροπαλοί; Όχι βέβαια! Την αμετροέπειά τους τη δείχνουν με κάθε αφορμή. ”Ανύπαρκτα”, ήθελαν να πουν και νομίζουν πως μπορούν να μας κοροϊδεύουν και να κερδίσουν χρόνο. Ε, δεν μπορούν να κοροϊδέψουν κανέναν πλέον, τα γεγονότα μιλούν μόνα τους και έχουν γνώση οι φύλακες. Το συμφέρον του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι να υπάρχουν καθαρές προθέσεις, καθαροί όροι και καθαροί συνεργάτες. Κι αυτό το καθαρό ποδόσφαιρο θα το έχουμε με ή χωρίς την ΕΠΟ», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης

Back to top button