ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Λαμία εναντίον Παναθηναϊκού: Ένα ματς πρόκληση για τους «κυανόλευκους» (matchday)

Σήμερα στις 17:30 ο ΠΑΣ Λαμία θα υποδεχθεί στο ΔΑΚ «Αθανάσιος Διάκος» τον Παναθηναϊκό για την 10η αγωνιστική της Stoiximan SuperLeague.

Σήμερα στις 17:30 ο ΠΑΣ Λαμία θα υποδεχθεί στο ΔΑΚ «Αθανάσιος Διάκος» τον Παναθηναϊκό για την 10η αγωνιστική της Stoiximan SuperLeague.

Είναι ένα ματς πρόκληση για τον ΠΑΣ Λαμία ο οποίος καλείται να διατηρήσει το αήττητο σερί που έχει δημιουργήσει, αντιμετωπίζοντας τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Παναθηναϊκό.

Πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι όπως όλοι μπορούμε να καταλάβουμε, όμως το άγχος έχει πέσει (και είναι απολύτως φυσιολογικό) στους φιλοξενούμενους οι οποίοι διεκδικούν για δεύτερη χρονιά το πρωτάθλημα, ενώ από την άλλη ο ΠΑΣ Λαμία έχει ως στόχο φέτος την γρήγορη παραμονή και εννοείται ότι περισσότερο έρθει… είναι καλοδεχούμενο.

Στα αγωνιστικά, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τους «πράσινους» δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Χουάνκαρ, τον Μάγκνουσον και τον Πάλμερ Μπράουν ενώ κανονικά βρίσκεται στην αποστολή ο Τόνι Βιλένα αλλά δύσκολα θα τον δούμε στη βασική ενδεκάδα.

Από την άλλη, ο Λεωνίδας Βόκολος δεν μπορεί να υπολογίζει στον Άλαν Τζαγκόεφ, ο οποίος τελικά έμεινε εκτός αποστολής, ενώ παρέμειναν εκτός ο Πάβλοβετς, ο Στάνκο, ο Τσούκαλος, ο Μούλα, ο Μάλτσι αλλά και ο νεαρός Κοντονίκος.

Ραδιοφωνική κάλυψη του αγώνα από τον LamiaPolis 87,7 με Pre Game εκπομπή από τις 15:00!

Διαβάστε επίσης

Back to top button