Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

#Πάμε_Κουβά με τα δυο εξ’ αναβολής παιχνίδια!

Τετάρτη σήμερα και έχουμε δυο μάτς "φωτιά" για την 15η αγωνιστική της Α' Φθιώτιδας.

Τετάρτη σήμερα και έχουμε δυο μάτς “φωτιά” για την 15η αγωνιστική της Α’ Φθιώτιδας.

Δυο αγώνες είχαν αναβληθεί το Σάββατο που μας πέρασε τα οποία ορίστηκαν για σήμερα Τετάρτη 2/2.

Από τη μία η Μαλεσίνα θα υποδεχθεί το Ρεγγίνι ενώ στη Λάρυμνα η τοπική Προοδευτική θα παίξει με αντίπαλο τον Ο.Φ Ηράκλειας του Κώστα Ρουμελιώτη, ο οποίος θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της ομάδας.

Αφήνω τον πρόλογο και προχωράω στο παρασύνθημα και με αρκετή δόση χιουμορ θα παραθέσω τα σημεία μου για τα δύο ματς. Τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο.

Α.Ε ΜαλεσίναςΡεγγίνι

Τη σημαντική νίκη (και μάλιστα εκτός έδρας) που έψαχνε η Μαλεσίνα τη βρήκε στην έδρα του Οπούντιου Μαρτίνου. Η ομάδα του Μάκη Ζαχαρόπουλο πέρασε «δια πυρός και σιδήρου» από το Μαρτίνο, πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης και πλέον ψάχνει την σταθερή πορεία με καλή βαθμολγική συγκομιδή έως το τέλος του πρωταθλήματος. Το Ρεγγίνι τώρα, ετοιμάζεται για τον πρώτο του αγώνα για το 2022 καθώς το προηγούμενο Σάββατο πραγματοποίησε το ρεπό του. Τα έχω ξαναπεί για το Ρεγγίνι. Είναι μία δυνατή και καλά «δεμένη» ομάδα και μπορεί να κάνει τη «ζημιά» σε οποιαδήποτε ομάδα και έδρα. Θα πάω παρόλο αυτά με την έδρα και θα επιλέξω τον άσσο της Μαλεσίνας.

Προοδευτική Λάρυμνας – Ο.Φ Ηράκλειας

Να συνεχίσει έτσι όπως άρχισε το 2022 θέλει η Προοδευτική Λάρυμνας και απέναντι στον Ο.Φ Ηράκλειας θα ψάξει τη νίκη και μόνο αυτή. Από την άλλη, ο σύλλογος της Ηράκλειας με τον Κώστα Ρουμελιώτη πλέον νέο προπονητή, επιβάλλεται να βρει βαθμό ή βαθμούς καθώς έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία. Δύσκολη επιλογή «πονταρίσματος» αλλά θα πως ισοπαλία… έτσι για την «βόμβα».

Διαβάστε επίσης

Back to top button