Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Μόουρα: «Δεν περνάω καλά στην Παρί»

Την απογοήτευσή του για τη μέχρι τώρα πορεία του στην Παρί Σεν Ζερμέν εξέφρασε ο Λούκας Μόουρα, καθώς παραδέχτηκε ότι δεν είναι καλά όσο μένει εκτός ενδεκάδας.

Φέτος, έχει μόλις έξι εμφανίσεις στους αγώνες των Παριζιάνων, οι οποίοι φέρονται διατεθειμένοι να ακούσουν μόνο προτάσεις για μεταγραφή του παίκτη, αποκλείοντας τη λύση του δανεισμού.

Στο παρελθόν είχε ενδιαφερθεί για την απόκτησή του η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά τώρα φέρεται να τον παρακολουθεί η Τότεναμ.

«Είναι άσχημο το συναίσθημα για κάθε παίκτη που μένει έξω από τους αγώνες της ομάδας του. Είμαι πικραμένος που δεν παίζω πια και που δεν μπορώ να εκφραστώ όπως έκανα παλιότερα. Δεν είμαι ευτυχισμένος. Πίστευα ότι θα έχτιζα κάτι σταθερό με την Παρί, αλλά προφανώς κάτι τέτοιο δεν ισχύει», παραδέχτηκε.

Παρά το ενδιαφέρον από την Πρέμιερ Λιγκ, ο Βραζιλιάνος πιστεύει πάντως ότι θα του ταίριαζε καλύτερα το ισπανικό πρωτάθλημα.

«Είναι αλήθεια ότι η Πριμέρα Ντιβισιόν ταιριάζει καλύτερα στο στιλ παιχνιδιού μου. Με την ταχύτητα και την τεχνική μου, θα μπορούσα να πάω καλά εκεί. Δεν έχει σημασία όμως το πού θα καταλήξω, αφού ξέρω τις δυνατότητές μου. Δεν έγινα διεθνής τυχαία», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button