Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Δύο εκατ. ευρώ από ΠΑΟΚ για 20χρονο εξτρέμ!

Ο ΠΑΟΚ έκανε πρόταση δύο εκατ. ευρώ στη Μάλαγα για την απόκτηση του 20χρονου εξτρέμ Κέβιν, ωστόσο, οι Ανδαλουσιάνοι απέρριψαν την πρόταση, σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ! #slgr #paokfc #Kevin #Malaga #slgrinterwetten #season2021_2022

Ο ΠΑΟΚ έκανε πρόταση δύο εκατ. ευρώ στη Μάλαγα για την απόκτηση του 20χρονου εξτρέμ Κέβιν, ωστόσο, οι Ανδαλουσιάνοι απέρριψαν την πρόταση, σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ!

Δημοσίευμα από την Ισπανία κάνει λόγο για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον 20χρονο εξτρέμ της Μάλαγα, Κέβιν Βιγιόντρες, ο οποίος μετράει φέτος 23 παιχνίδια με μία ασίστ στη Segunda División! Αγωνίζεται και στα δύο άκρα της επίθεσης και κυρίως αριστερά ενώ μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2025…

Σύμφωνα με τους Ισπανούς, το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ μετουσιώθηκε και σε πρόταση, ύψους μάλιστα δύο εκατ. ευρώ για την απόκτηση του 20χρονου, ωστόσο, η Μάλαγα απέρριψε την πρόταση, κρίνοντας την προσφορά χαμηλή, με τα ΜΜΕ της χώρας να σημειώνουν πως δεν προτίθεται να μπουν στη λογική του «ξεπουλήματος».

Ανεξάρτητα από την έκβαση της υπόθεσης, είναι σαφές πως ο ΠΑΟΚ σε μία ακόμη περίπτωση, κινείται βάσει φιλοσοφίας Μπότο, σκανάρει την αγορά της Ιβηρικής, «κυνηγά» υποθέσεις που ηλικιακά αποτελούν πρότζεκτ και του δίνουν προοπτική, όπως αυτή του Ισπανού Κέβιν!

 

πηγή: SDNA

Photo Credits: Marca

Διαβάστε επίσης

Back to top button