Β΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Μεταγραφές «φωτιά» για τον Κεραυνό!

Τρεις δυνατές προσθήκες για τον Κεραυνό Βαθυκοίλου.

Τρεις δυνατές προσθήκες για τον Κεραυνό Βαθυκοίλου.

Γράφει ο Βαγγέλης Μπιζάτος

“Καυτός” ο Ιανουάριος για τον Κεραυνό Βαθυκοίλου καθώς πρόσθεσε 3 νέους παίχτες στο ρόστερ της ομάδας. Και πως να μην κάνει μεταγραφές αφού στο τιμόνι της ομάδα βρίσκεται ο Δημήτρης Ζιώγας.

Πάμε να δούμε τις προσθήκες:

Ο πρώτος στην λίστα είναι ο 39χρονος Στάθης Ζιώγας. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός καλείται να δυναμώσει την άμυνα του Κεραυνού. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που εάν ψάξεις στο Google θα χρειαστείς αρκετές ώρες για να διαβάσεις τα κατορθώματα του.

Στάθης Ζιώγας

Φεύγουμε για λίγο από την άμυνα και πάμε στην επίθεση και για την δεύτερη επιλογή που ακούει στο όνομα Κωνσταντίνος Κουτσοκερας. Ο 20χρονος επιθετικός μας έρχεται από τα γήπεδα της Μαγνησίας και μπορεί να είναι μικρόε σε ηλικία, όμως έχει ήδη περάσει από Πύρασο Αγχιάλου και Μικροθήβες. Αγωνίζεται ως σέντερ φορ.

Κωνσταντίνος Κουτσοκέρας

Φτάσαμε στην τελευταία μεταγραφή. Μια κίνηση ματ του Ζιώγα λίγες ώρες πρίν την λήξη του μεταγραφικού παζαριού. Ακούει στο όνομα Ηλίας Σιμπέλι ο 18χρονος μπακ χαφ του Πελασγιακού μετακόμισε στον Κεραυνό.

Ηλίας Σιμπέλι

Αυτές λοιπόν είναι οι μεταγραφές Κεραυνό Βαθυκοίλου και τώρα μένει να δούμε πώς θα τις αξιοποιήσει ο προπονητής της ομάδας και εάν οι επιλογές του θα του δώσουν ανάσες στον βαθμολογικό πίνακα.

Διαβάστε επίσης

Back to top button