Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ο Μανωλάς στην «λίστα-θυσίας» της Ρόμα

Ο Κώστας Μανωλάς, βρίσκεται σε μία λίστα έξι παικτών, υποψήφιων να «θυσιαστούν» το καλοκαίρι, προκειμένου να καλυφθεί η «τρύπα» 40,3 εκατομμυρίων ευρώ, που παρουσίασε η Ρόμα, το πρώτο εξάμηνο του οικονομικού έτους 2017-18.

Καλύτερα από δώδεκα μήνες πριν, όταν ήταν 53,4 εκατομμύρια ευρώ, αλλά όχι αρκετά για να αποφύγει μία βαριά πώληση, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν δημοσιεύματα στην Ιταλία.

«Η Ρόμα αποφάσισε να θυσιάσει τους Σαλάχ, Ρούντιγκερ και Παρέδες στον βωμό του προϋπολογισμού, κερδίζοντας 100 εκατομμύρια από τους τρεις παίκτες. Τον Ιανουάριο, προσπάθησε να πουλήσει όχι μόνο τον Παλμιέρι αλλά και τον Ντζέκο», σημειώνει η ιταλική ιστοσελίδα tuttomercatoweb.

Ο Ελληνας αμυντικός κοστολογείται με 35 εκατ. ευρώ και αναφέρονται Γιουβέντους και Ιντερ, ως οι ομάδες που ενδιαφέρονται. Να σημειωθεί ότι μέσα στην εβδομάδα, στην λίστα των ομάδων που εξετάζουν επίσης την περίπτωσή του, γράφτηκαν τα ονόματα της Αρσεναλ και της Ρεάλ Μαδρίτης.

Στην σχετική λίστα, εκτός από το όνομα του Κώστα Μανωλά, υπάρχουν επίσης αυτά των Αλισον Μπέκερ (τερματοφύλακας-40 εκατ ευρώ αξία), Ράντζα Ναϊνγκολάν (μέσος-45 εκατ), Κέβιν Στρόμαν (μέσος-32 εκατ.), Λορέντζο Πελεγκρίνι (μέσος-25 εκατ.), Εντίν Ντζέκο (επιθετικός-25 εκατ.).

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button