Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Κέρδισε η Δάφνη και ανέβηκε δεύτερη!

Κερδίζει, μαζεύει πόντους και πλησιάζει την πρώτη θέση η Δάφνη Λιβανατών. #ΕΠΣΦθιώτιδας #Α_Φθιώτιδας #ΔάφνηΛιβανατών #ΟΦ_Ηράκλειας

Κερδίζει, μαζεύει πόντους και πλησιάζει η Δάφνη Λιβανατών.

Στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Α΄Φθιώτιας η ομάδα της Δάφνης Λιβανατών πήρε σπουδαίο εντός έδρας τρίποντο κόντρα στον αξιόμαχο Ο.Φ Ηράκλειας με σκορ 2-1.

Η ομάδα του Δημήτρη Βέλλου, βρήκε δύο γρήγορα γκολ στο πρώτο ημίχρονο όμως η μείωσε του σκορ από τους φιλοξενούμενους έδωσε μία διαφορετική «νότα» στο παιχνίδια.

Στο 15΄ο Θ. Αντωνίου έκανε το 1-0 με πέναλτι, πετυχαίνοντας ένα ακόμη τέρμα στο πρωτάθλημα το οποίο είναι το 10o του γκολ.

Τρία λεπτά αργότερα, ο Παπαναστασίου διπλασίασε τα τέρματα της Δάφνης, δίνοντας ένα σαφέστατο προβάδισμα στην ομάδα του.

Η Ηράκλεια «χτύπησε» και μάλιστα στο κατάλληλο σημείο. Λίγο πριν οι δύο ομάδες οδηγηθούν στα αποδυτήρια και πιο συγκεκριμένα στο 40΄ο Ντεμίρης μείωσε το σκορ βάζοντας ξανά το σύνολο του Κώστα Ρουμελιώτη στο παιχνίδι.

Παρόλο αυτά, τα υπόλοιπα λεπτά του αγώνα δεν είχαμε κάποιο γκολ, το σκορ έμεινε στο 2-1 και η ομάδα των Λιβανατών πήρε το τρίποντο φτάνοντας έτσι τους 36 πόντους και είναι μόνη δεύτερη στον βαθμολογικό πίνακα μιας και η Στυλίδα είχε ρεπό αυτή την αγωνιστική.

Οι αρχικές ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Δάφνη Λιβανατών: Γιοβάς, Αμπελάς, Ξεζώνοτος, Τσούκαλος, Σταμούλης, Νουράι, Αντωνίου Γ., Ντζιος, Αντωνίου Θ., Παπαναστασίου, Μακρόπουλος Ευαγγ.

Ο.Φ Ηράκλειας: Στεργίου, Τριανταφύλλου, Μανταφάρας, Κίτσος, Καραγιάννης, Γιώτης, Παπαποστόλου, Σταυρόπουλος, Ντεμίρης, Νάσιος Αθ., Μπουσάι.

Διαβάστε επίσης

Back to top button