Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Δυο οι τυχεροί στην κοπή πίτας της ΑΕ Καλυβίων! (Φωτογραφίες)

Μετά την σημαντική ισοπαλία κόντρα στην ΑΕ Μαλεσίνας, η ΑΕ Καλυβίων έκοψε την πρωτοχριανιάτική της πίτα.

Μετά την σημαντική ισοπαλία κόντρα στην ΑΕ Μαλεσίνας, η ΑΕ Καλυβίων έκοψε την πρωτοχριανιάτική της πίτα.

Οι τυχεροί δυο με τον Σπύρο Μεϊδάνη και τον Νίκο Τσιγκόπουλο να βρίσκουν το φλουρί.

Η ανακοίνωση:

Το απόγευμα του προχθεσινού Σαββάτου, το σωματείο μας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο κατάστημα Homie Lamia @homie_lamia , το οποίο και ευχαριστούμε για τη διάθεση του χώρου και για τα γεύματα που μας παρασκεύασε.

Σύσσωμο το Δ.Σ., η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές παραβρέθηκαν και περάσαμε όμορφες στιγμές, ευχόμενοι σε όλους η νέα χρονιά να μας βρει υγιείς, έχοντας πετύχει όλους τους στόχους μας και, γιατί όχι, στοχεύοντας ψηλότερα. Το φλουρί της πίτας (η οποία ήταν προσφορά του καταστήματος Παραδοσιακα Γλυκα Λαμίας “Τσιάτσος” @vagelis_tsiatsos και το ευχαριστούμε γι’ αυτό) “έπεσε” στο Spyros Meidanis @_meidanis_ και στο Νικόλας Τσιγκόπουλος @tsigoo_ , οι οποίοι κέρδισαν ένα συμβολικό χρηματικό ποσό.

Ταυτόχρονα, στο ίδιο μέρος, έγινε και η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς που διοργάνωσε η ομάδα μας. Σας παρουσιάζουμε φωτογραφικό υλικό από τη διαδικασία, καθώς και τους 4 τυχερούς λαχνούς που κερδίζουν. Οι τυχεροί θα ενημερωθούν από το Δ.Σ. για τον τρόπο παραλαβής των δώρων τους. Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας και τη βοήθεια προς το σωματείο μας, την οποία πάντα εκτιμούμε!!

Καλή χρονιά σε όλους!! Και του χρόνου να είμαστε καλά να τα επαναλάβουμε!!
#athlitiki_enosi_kalyvion #aekalyvion #kalyvialamias #kalyvia #podosfairo #κοπή_πίτας #φλουρί #λαχειοφόρος #τυχεροί #δώρα

Διαβάστε επίσης

Back to top button