Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Τόμας Βάτσλικ: Το «ρομπότ» που γέμισε τα γάντια του Σα

Ο Τόμας Βάτσλικ που έχει φορμαριστεί στο κατάλληλο σημείο και η απάντηση στο καλοκαιρινό ερώτημα για το αν είναι κατάλληλος διάδοχος του Σα. #slgr #olympiacosfc #TomasVaclik #slgrinterwetten #season2021_2022

Ο Τόμας Βάτσλικ που έχει φορμαριστεί στο κατάλληλο σημείο και η απάντηση στο καλοκαιρινό ερώτημα για το αν είναι κατάλληλος διάδοχος του Σα

Ο Τόμας Βάτσλικ βιώνει περίοδο αγωνιστικής φόρμας και ο Ολυμπιακός τρίβει τα χέρια του για την επιλογή του το καλοκαίρι του 2021.

Όταν ο Τσέχος συγγραφές και καλλιτέχνης Γιόσεφ Τσάπεκ επινοούσε τη λέξη «ρομπότ», για να περιγράψει τη δράση ενός ανθρωποειδούς, ποτέ δεν φανταζόταν ότι αυτή θα κολλούσε γάντι στον Τόμας Βάτσλικ.

Με αφορμή το πέρασμα του Ολυμπιακού από τη Νεάπολη, ο 32χρονος Τσέχος αποδεικνύεται ρομπότ τη φετινή σεζόν για τους «ερυθρόλευκους» πραγματοποιώντας ιδιαίτερα από τον Δεκέμβριο και μετά, εμφανίσεις παγκόσμιας κλάσης.

Σαν κι αυτές στο πρόσφατο EURO, όπου ήταν μετά τους Τζίτζι Ντοναρούμα και Κάσπερ Σμάιχελ, ο κορυφαίος τερματοφύλακας της διοργάνωσης.

Το ξεκίνημά του έμοιαζε να είναι σταθερό, αλλά όχι στο 100% των δυνατοτήτων του. Ωστόσο, εδώ και λίγες εβδομάδες, ο Τσέχος έχει βαλθεί να τρελάνει κόσμο.

Πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button