ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Στέλνουν ηχηρό μήνυμα κατά τις βίας οι ομάδες του Κυπέλλου: «Φτάνει πια» (video)

Με κεντρικό σύνθημα #NoMore, η ΕΠΟ παράλληλα με τους συλλόγους των προημιτελικών για τον Άλκη Καμπανό

Με κεντρικό σύνθημα #NoMore, η ΕΠΟ παράλληλα με τους συλλόγους των προημιτελικών για τον Άλκη Καμπανό.

Σαφές και ηχηρό μήνυμα κατά της βίας στέλνουν οι ποδοσφαιριστές των οκτώ ομάδων της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος μέσω ανακοίνωσης της ΕΠΟ την Τετάρτη (9/2).

Συγκεκριμένα, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία μαζί με τους παίκτες του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού, του Άρη, του Παναιτωλικού, της Λαμίας και της Αναγέννησης Καρδίτσας έστειλαν το δικό τους μήνυμα με κεντρικό σύνθημα #NoMore, όπως μπορείτε να δείτε και στο σχετικό video.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Με κεντρικό σύνθημα #NoMore, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και οι ομάδες που συμμετέχουν στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας στέλνουν σαφές μήνυμα κατά της βίας.

Η έμπρακτη καταδίκη αποτυπώνεται στο video που ακολουθεί, στο οποίο παίκτες της Αναγέννησης Καρδίτσας, του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού, του Παναιτωλικού, της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ, της Λαμίας και του Άρη ενώνουν τις φωνές τους.

Η ΕΠΟ ανέλαβε την πρωτοβουλία ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης με αφορμή το τραγικό περιστατικό του θανάτου του φιλάθλου του Άρη Άλκη Καμπανού και οι δράσεις στους αγώνες ρεβάνς της προημιτελικής φάσης περιλαμβάνουν την τήρηση ενός λεπτού σιγής, ποδοσφαιριστές και διαιτητές να φορούν μαύρα περιβραχιόνια και να εμφανιστούν στο γήπεδο με καρτέλες και μπλουζάκια με αναγραφόμενο το κεντρικό σύνθημα της καμπάνιας, καθώς και προβολή στα μάτριξ των γηπέδων βίντεο με μηνύματα των αρχηγών και των οκτώ ομάδων που έλαβαν και λαμβάνουν μέρος στην προημιτελική φάση του κυπέλλου.

Η καμπάνια θα εξελιχθεί και στις επόμενες φάσεις του κυπέλλου, θα κορυφωθεί στον τελικό του θεσμού και θα επεκταθεί και στο σχολικό πρόγραμμα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας “Πάσα στα θρανία”, που περιλαμβάνει επισκέψεις και ομιλίες αναφορικά με το “Ευ Αγωνίζεσθαι” στα σχολεία της χώρας, καθώς επίσης και σε όλες τις αναπτυξιακές εκδηλώσεις/grassroots που βρίσκονται σε εξέλιξη σε όλη τη χώρα.

Σύσσωμη η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και ο κόσμος του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, θα συνεχίσουν να αγωνίζονται προς την κατεύθυνση της εξάλειψης κάθε μορφής βίας και κάθε ενέργειας που είναι αντίθετη με το “Ευ Αγωνίζεσθαι”, με βασικά συνθήματα #ΝοΜοre, #AgainstViolence και #InFootballWeLove γιατί αυτό είναι το ποδόσφαιρο που θέλουμε, χωρίς βία, χωρίς κοινωνικούς αποκλεισμούς και οπαδικές διαμάχες».

Διαβάστε επίσης

Back to top button