Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Χούγκο Αλβαράδο: Ο τύπος που έγινε σκάουτ χάρη στο… ίντερνετ

Χρειάστηκε δέκα ολόκληρα χρόνια «σκληρής» μελέτης, δημιούργησε μια δικιά του ιστοσελίδα και πλέον ζει το δικό του ποδοσφαιρικό… παραμύθι.

Χρειάστηκε δέκα ολόκληρα χρόνια «σκληρής» μελέτης, δημιούργησε μια δικιά του ιστοσελίδα και πλέον ζει το δικό του ποδοσφαιρικό… παραμύθι. Ο Χούγκο Αλβαράδο είναι ο τύπος που έγινε σκάουτ στα 39 του χάρη του… ίντερνετ!

Σκάουτ σε μια ποδοσφαιρική ομάδα…

Άραγε, τι θα ήταν αυτό που θα ήθελε κανείς να έχει για να ακολουθήσει το παραπάνω επάγγελμα και να ζει από αυτό; Καλό… μάτι; Ένστικτο; «Σκληρή» μελέτη για κάθε ποδοσφαιριστή; Έναν συνδυασμό και των τριών; Η απάντηση είναι κάπως υποκειμενική, αλλά στην περίπτωση του Χούγκο Αλβαράδο είναι το… ίντερνετ!

Αρχικά, να απαντήσουμε στην ερώτηση «Ποιος είναι ο Χούγκο Αλβαράδο;». Ο συγκεκριμένος τύπος, από το 2020, αποτελεί σκάουτερ της εθνικής ομάδας του Ελ Σαλβαδόρ και η δουλειά του είναι να βρίσκει ποδοσφαιριστές για την ομάδα της Κεντρικής Αμερικής.

Όμως, ποιο είναι το ιδιαίτερο στην υπόθεση; Ο 40χρονος πλέον από το Ελ Σαλβαδόρ κατάφερε να κερδίσει μια θέση στην εθνική ομάδα της πατρίδας του χάρη του ίντερνετ και συγκεκριμένα μιας ιστοσελίδας που δημιούργησε ο ίδιος.

πηγή: Repress.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button