Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Ποδοπάτησε» τη Βαλένθια ο Άγιαξ!(vid)

Τεράστια νίκη με 3-0 πήρε ο «Αίαντας» μέσα στην έδρα της Βαλένθια.

Τεράστια νίκη με 3-0 πήρε ο «Αίαντας» μέσα στην έδρα της Βαλένθια.

CHAMPIONS LEAGUE-8ος ΟΜΙΛΟΣ-2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΑΓΙΑΞ: 0-3

Γήπεδο: Μεστάγια

Μεγάλο διπλό με 3-0 πήρε ο Άγιαξ στην έδρα της Βαλένθια κι έβαλε από νωρίς, βάσεις πρόκρισης.

Ο Άγιαξ μπήκε δυνατά στο ματς και μόλις στο 8ο λεπτό, ο Ζιγιές με απίθανο πλασέ έξω από την περιοχή και πλάγια αριστερά, έκανε το 0-1. Η Βαλένθια κέρδισε πέναλτι στ 23ο λεπτό αλλά ο Παρέχο έστειλε την μπάλα πολύ έξω από την άσπρη βούλα και  στο 31’ το σουτ του Γουέδες πέρασε λίγο έξω. Στο 33’ ο Ονανά είπε όχι σε πλασέ του Γκόμες και στο 39’ η κεφαλιά του Γκάμπριελ έξυσε το δοκάρι του Άγιαξ.

Στο 42’ το φοβερό σουτ ου Ζιγιές τράνταξε το δοκάρι του Σίλεσεν, ο οποίος στο 45’ είπε όχι σε νέο σουτ του άσου του Άγιαξ.

Στο 46ο λεπτό ο Ονανά πραγματοποίησε απίθανη επέμβαση μετά από κεφαλιά του Τόρες και στο 49’ ο κίπερ του Άγιαξ έσωσε και πάλι δύσκολα μετά από σουτ του Ροδρίγο ενώ η μπάλα βρήκε στη συνέχεια και στο δοκάρι.

Στο 55’ ο Άγιαξ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Τάντιτς και στο 58’ ο Γκαράι έκοψε σωτήρια τον Πρόμες αλλά στο 67’ ο Τάντιτς πέρασε υπέροχα στον Φαν ντε Μπεκ που πάσαρε από κοντά για το 0-3. Στο 70’ ο Γκαράι έσωσε στη γραμμή μετά από σουτ του Φαν ντε Μπεκ και στο 74’ ο Ονανά σταμάτησε εντυπωσιακά τον Βας.

Στο 87’ ο Σίλεσεν και το δοκάρι έσωσαν τη Βαλένθια από το 4ο γκολ μετά από σουτ του Νέρες.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Σίλεσεν, Κόστα, Γκάμπριελ, Γκαράι, Βας, Κοκλέν (71’ Κορέια), Παρέχο, Γουέδες, Τόρες (77’ Τσερίσεβ0, Μάξι Γκόμες (57’ Κανγκ Ιν), Ροδρίγο

ΑΓΙΑΞ: Ονανά, Φέλτμαν, Άλβαρες, Ταλιάφικο, Ντεστ, Μαρτίνες, Μπλιντ, Φαν ντε Μπεκ (88’ Ντε Γιονγκ), Ζιγιές (85’ Χούντελαρ), Τάντιτς, Πρόμες (80’ Νέρες)

Διαβάστε επίσης

Back to top button