Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Playoffs: Ντέρμπι στην OPAP Arena – Δυνατές «μάχες» σε ΔΑΚ και «Βικελίδης»

Μάχη Δικεφάλων στην κορυφή με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στην OPAP Arena. Ο Παναθηναϊκός ψάχνει διπλό επί του Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης για να επωφεληθεί από οποιαδήποτε απώλεια, ενώ το ίδιο θέλει να κάνει και ο Ολυμπιακός στη Λαμία.

Μάχη Δικεφάλων στην κορυφή με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στην OPAP Arena. Ο Παναθηναϊκός ψάχνει διπλό επί του Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης για να επωφεληθεί από οποιαδήποτε απώλεια, ενώ το ίδιο θέλει να κάνει και ο Ολυμπιακός στη Λαμία.

Τα ματς για την 4η αγωνιστική των Stoiximan Super League Playoffs:

ΛΑΜΙΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός έπειτα από 13 αναμετρήσεις εντός και εκτός έδρας που είχε μόνο νίκες με τη Λαμία, ηττήθηκε στην τελευταία του επίσκεψη στην Φθιώτιδα.

Εκείνη ήταν η έβδομη μεταξύ τους αναμέτρηση με γηπεδούχο τη Λαμία, με τις τέσσερις από αυτές να μην σημειώνει ούτε γκολ η γηπεδούχος, ενώ είχε έξι ήττες σε έξι παιχνίδια.

Αυτή είναι η πρώτη αναμέτρηση μεταξύ τους για τη διαδικασία των Stoiximan Super League Playoffs. Μέχρι τώρα έχει δώσει τρία παιχνίδια, όπου ηττήθηκε στην έδρα της στην πρεμιέρα με 4-0 από την ΑΕΚ και με 3-1 εκτός έδρας από τον Άρη και τον ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός έχει επικρατήσει με έξι διαφορετικά σκορ στις εκτός έδρας νίκες του με τη Λαμία, ενώ το 6-0 της σεζόν 2020-21 είναι η ευρύτερη με έξι διαφορετικούς σκόρερ.

Ο Γιούσεφ Ελ Αραμπί το 2019-20 είχε σημειώσει χατ τρικ στο 4-0 των Ερυθρολεύκων και συνολικά έχει τέσσερα γκολ σε εκτός έδρας αναμετρήσεις με την Λαμία. Τα συνολικά του γκολ, όμως, είναι επτά, αφού έχει σκοράρει και τρεις φορές σε αναμετρήσεις τους στο Στάδιο Καραϊσκάκης.

7 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

1 ΝΙΚΕΣ ΛΑΜΙΑ

– ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

6 ΝΙΚΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΓΚΟΛ: 3-19

ΑΡΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι δύο ομάδες πήραν από μια νίκη στην έδρα τους στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και η επικράτηση του Άρη στον Α’ Γύρο έσπασε ένα σερί που είχε δημιουργήσει ο Παναθηναϊκός με πέντε νίκες και δύο ισοπαλία σε επτά ματς και στις δύο έδρες.

Υπάρχουν δέκα αναμετρήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες που έχουν ολοκληρωθεί χωρίς γκολ με γηπεδούχο τον Άρη.

Η νίκη του Παναθηναϊκού με 1-0 είναι το πιο συχνό σκορ με έντεκα εμφανίσεις. Το συνηθισμένο σκορ στις νίκες του Άρη είναι το 2-1, αποτέλεσμα με το οποίο έκανε τις δύο πρώτες του επί των Πρασίνων και στη συνέχεια έφτασε τις επτά με αυτό το σκορ.

Στη σειρά των Stoiximan Super League Playoffs των τεσσάρων τελευταίων χρόνων ο Παναθηναϊκός δεν έχει ηττηθεί στις επισκέψεις του στην έδρα του Άρη, όπου δεν έχει δεχθεί ούτε γκολ. Υπάρχουν δύο λευκές ισοπαλίες και δύο νίκες των Πρασίνων με 1-0.

Ο Άρης έχει μια νίκη στην έδρα του Παναθηναϊκού, ενώ υπάρχει μια ισοπαλία (1-1) και δύο νίκες των Πρασίνων.

64 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

21 ΝΙΚΕΣ ΑΡΗΣ

19 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

24 ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΓΚΟΛ: 61-66

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

Η ΑΕΚ έχει διατηρήσει το αήττητο στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ ανεξάρτητα έδρας και μετρά τρεις νίκες και μια ισοπαλία με 1-1, στο τελευταίο τους χρονικά παιχνίδι, το οποίο έγινε στην Τούμπα.

Ως γηπεδούχος μετρά τρεις διαδοχικές νίκες, οι οποίες ξεκίνησαν από την περσινή περίοδο που επικράτησε με 2-0 στην κανονική διάρκεια και 4-0 στα Stoiximan Super League Playoffs και συνεχίστηκε με την επικράτηση με 2-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια στην κανονική διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος.

Στη διαδικασία των Stoiximan Super League Playoffs στα τέσσερα τελευταία χρόνια, ο ΠΑΟΚ έχει δύο νίκες στην έδρα της ΑΕΚ, υπάρχει μια ισοπαλία 0-0 και η περσινή νίκη των Κιτρινόμαυρων με 4-0.

Το πιο συχνό σκορ στις μεταξύ τους αναμετρήσεις με γηπεδούχο την ΑΕΚ είναι το 2-0, το οποίο έχει εμφανιστεί 13 φορές, ενώ ακολουθεί το 1-0 με 10 παρουσίες και το 0-0 έχει σφραγίσει τις προσπάθειές τους 9 φορές.

73 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

49 ΝΙΚΕΣ ΑΕΚ

15 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

9 ΝΙΚΕΣ ΠΑΟΚ

ΓΚΟΛ: 143-50

Διαβάστε επίσης

Back to top button