Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Συγκινητικός Κουρμπέλης: «Πάλεψα με τον πόνο μου, κατάφερα να κάνω πάλι αυτό που αγαπώ»

Ο… Γολγοθάς των 14ων μηνών πέρασε για τον Δημήτρη Κουρμπέλη και ο αρχηγός του Παναθηναϊκός με ανάρτησή του στα social media θέλησε να εκφράσει τα συναισθήματά του. #slgr #panathinaikosfc #Κουρμπέλης #slgrinterwetten #season2021_2022

Ο… Γολγοθάς των 14ων μηνών πέρασε για τον Δημήτρη Κουρμπέλη και ο αρχηγός του Παναθηναϊκός με ανάρτησή του στα social media θέλησε να εκφράσει τα συναισθήματά του.

Πέρασαν δύο μέρες απ’ τη στιγμή που ο Δημήτρης Κουρμπέλης επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους. Μετά από 14 ολόκληρους μήνες προσμονής, θεραπειών, δυσκολιών, επεμβάσεων.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού έκανε μια ιδιαίτερη ανάρτηση στο λογαριασμό του στο Instagram. Θέλοντας να εκφράσει τα συναισθήματά του. Για όσα τράβηξε το διάστημα αυτό, αλλά και για τη χαρά και συγκίνηση που αισθάνεται τώρα.

Το μήνυμα του Δημήτρη Κουρμπέλη αναφέρει:

«14 μήνες πάλεψα με το πόνο μου, τη ψυχολογία μου, τα νεύρα μου και γενικά με τον ίδιο μου τον εαυτό για να καταφέρω να κάνω πάλι αυτό που αγαπώ από μικρό παιδί. Μπορώ να πω λοιπόν ότι άξιζε με το παραπάνω αυτός ο καθημερινός αγώνας!

Τα συναισθήματα που ένιωσα μπαίνοντας στο γήπεδο δεν αποτυπώνονται με λέξεις! Ευχαριστώ την ομάδα μου που είναι πάντα εκεί για εμένα σε ότι και αν ζητήσω και τον άνθρωπο που είχε γίνει η σκιά μου, τον Ξενοφώντα Κωνσταντάκη, για πολλά μερόνυχτα! Πάντα ευγνώμων σε αυτούς!

Τα υπόλοιπα πρώτα ο θεός στο γήπεδο».


πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button