Ερασιτέχνης ΠΑΣ ΛαμίαΠοδόσφαιρο Γυναικών

Δεν τα κατάφερε κόντρα στα Τρίκαλα η Λαμία!

Εντός έδρας ήττα γνώρισε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΣ Λαμία, με σκορ  από την αντίστοιχη ομάδα του ΑΟΤ, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος Γ' Εθνικής γυναικών.

Εντός έδρας ήττα γνώρισε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΣ Λαμία, με σκορ  από την αντίστοιχη ομάδα του ΑΟΤ, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής γυναικών.

Ρεπορτάζ: Νίκος Μώκος

Στο γήπεδο της Μεγάλης Βρύσης, οι κυανόλευκες του Κώστα Παπαστάμου δεν κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση των κοριτσιών του ΑΟΤ, αν και μπήκαν πολύ δυνατά από το πρώτο λεπτό πιέζοντας ψηλά. Οι φιλοξενούμενες βρήκαν το γρήγορο γκολ για να ακολουθήσουν ακόμη δύο σε διάστημα 5 λεπτών, σε ένα χρονικό σημείο που οι κυανόλευκες παρουσίασαν αδράνεια στην άμυνά τους. To 0-3 ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι κυανόλευκες ανέβασαν την απόδοσή τους, ήλεγχαν τον ρυθμό της αναμέτρησης έχοντας τις στιγμές τους ωστόσο δεν κατάφεραν να τις μετουσιώσουν σε γκολ. Αντ’ αυτού ήρθε το 0-4 για τα Τρίκαλα το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Μια Λαμία η οποία ήταν φανερά βελτιωμένη σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια της με τον Κώστα Παπαστάμο να κάνει εξαιρετική δουλειά και το μέλλον να φαντάζει ακόμα πιο ευοίωνο.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ Λαμία: Σπουρνιά, Παπαστάμου, Τσούμα, Πενταγιώτη, Οικονόμου, Φούντα, Παπαστάμου, Παπαδοπούλου, Αποστολοπούλου, Κουρομπλή, Νταρλαδήμα

ΑΟ Τρίκαλα: Τσιαντά, Σαρρή, Χατζηκυριάκου, Τσιάρα, Πιπέρα, Νικολάκη, Πανάγου, Τσέλιου, Τροχούτσου, Σταμούλη, Πρεβέντα

Διαβάστε επίσης

Back to top button