Τοπικά Σπορ

Πετυχημένη η παρουσία των Αμφικτυόνων στην προπόνηση της προΕθνικής! (φωτογραφίες)

Δεκατρείς αθλητές και αθλήτριες των Αμφικτυόνων Λαμίας έδωσαν το παρών χθες Σάββατο 12/2, στην προπόνηση των κλιμακίων της προΕθνικής Κεντρικής Ελλάδας

Δεκατρείς αθλητές και αθλήτριες των Αμφικτυόνων Λαμίας έδωσαν το παρών χθες Σάββατο 12/2, στην προπόνηση των κλιμακίων της προΕθνικής Κεντρικής Ελλάδας.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ομάδας:

ΑΠΣ ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΕΣ ΛΑΜΙΑΣ

Πετυχημένη παρουσία και αυτό το Σάββατο για τους/τις αθλητές/τριες του συλλόγου μας.

Το Σάββατο το πρωί στην Λάρισα και στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Θωμά πραγματοποιήθηκε η προπόνηση κλιμακίων προεθνικής Κεντρικής Ελλάδας, προεπιλεγμένων αθλητών/τριων για τις ηλικίες των Παμπαίδων Α’ – Παίδων – Παγκορασίδων Α’ & Β’, υπό την επίβλεψη του τεχνικού ανάπτυξης Τσιάπα Ιωάννη.

Ο σύλλογος μας συμμετείχε με 13 αθλητές και αθλήτριες.

Μετά σειρά πήραν τα τμήματα μίνι και Παμπαίδων Β’, παίζοντας φιλικούς αγώνες με τα αντίστοιχα τμήματα του ΑΟΧ Λάρισας & τα εκπαιδευτήρια Ράπτου, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις σε όλους τους αγώνες.

Το απόγευμα η ομάδα των εφήβων αντιμετώπισε την ομάδα του Κενταύρου Αγριάς Βόλου στα πλαίσια του πρωταθλήματος εφήβων Κεντρικής Ελλάδας, που μετά από ένα πολύ κάλο παιχνίδι το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες η ομάδα μας πήρε το ροζ φύλλο αγώνα κερδίζοντας με σκορ 23-19.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά από όλους τους συλλόγους που έδειξαν τρομερή αγωνιστικότητα, τους γονείς που μας συμπαραστέκονται σε αυτήν την προσπάθεια και τέλος ευχαριστούμε τους συλλόγους της Λάρισας και τον Βασίλη Γκουράβα και του Κενταύρου Αγριάς Βόλου για την υπέροχη φιλοξενία!!!

Ραντεβού στα επόμενα!!!!!

Διαβάστε επίσης

Back to top button