Ερασιτέχνης ΠΑΣ ΛαμίαΠοδόσφαιρο Σάλας

Γιώργος Τσιάρας στο Τρίο Μπελκάντο: “Στόχος η άνοδος την επόμενη σεζόν” (vid)

Στο "Τρίο Μπελκάντο" και τους Λάμπρο Αρναούτογλου, Πάνο Κατσώνη και Νίκο Μώκο φιλοξενήθηκε ο αρχηγός του ΠΑΣ Λαμία Futsal, Γιώργος Τσιάρας σχολιάζοντας την φετινή πρώτη σεζόν της ομάδας στο πρωτάθλημα της futsal league αλλά και το μέλλον της.

Στο “Τρίο Μπελκάντο” και τους Λάμπρο Αρναούτογλου, Πάνο Κατσώνη και Νίκο Μώκο φιλοξενήθηκε ο αρχηγός του ΠΑΣ Λαμία Futsal, Γιώργος Τσιάρας σχολιάζοντας την φετινή πρώτη σεζόν της ομάδας στο πρωτάθλημα της futsal league αλλά και το μέλλον της.

Ο Γιώργος εξέφρασε την ικανοποίηση του για την εικόνα της ομάδας δεδομένων των συνθηκών όντας αρκετά αισιόδοξος για την επόμενη μέρα του τμήματος.

Αναφέρθηκε στις βασικές διαφορές του ποδοσφαίρου σάλας από το απλό, παραδοσιακό ποδόσφαιρο το οποίο έχει υπηρετήσει αρκετά χρόνια, το ποσό καταλυτική ήταν η παρουσία του Αντώνη Βαρυπάτη, ενός έμπειρου ποδοσφαιριστή σάλας στην ομάδα, προκειμένου να μυηθούν και οι υπόλοιποι αθλητές του τμήματος πιο γρήγορα στο άθλημα.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ομάδα αναφορικά με το μικρό ρόστερ που είχε, αφού εκτός των προβλημάτων τραυματισμού ορισμένες φορές και ο κορωνοϊός επηρέασε τις προσπάθειες της ομάδας για το κάτι παραπάνω.

Αναφορικά με την επόμενη μέρα του τμήματος δήλωσε ότι θα συνεχίσει τις προπονήσεις παρότι ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα, θα δοκιμαστούν νέα παιδιά προκειμένου να στελεχωθεί ακόμη περισσότεροι το έμψυχο δυναμικό της ομάδας ενώ αποκάλυψε πως θα δοθούν και φιλικά παιχνίδια προκειμένου η ομάδα να αποκτήσει ακόμη περισσότερες εμπειρίες.

Τέλος εξέφρασε την πεποίθηση του ότι την νέα σεζόν η ομάδα θα πρωταγωνιστήσει και θα παλέψει για την άνοδο στην πρώτη κατηγορία. “Η ομάδα βγάζει πάθος στο γήπεδο, το πάθος που πρέπει να βγάζει κάθε αθλητής όταν αγωνίζεται με το σήμα του ΠΑΣ Λαμία στο στήθος, ανεξαρτήτως τμήματος. Η επαγγελματική ομάδα έχει δημιουργήσει ένα τεράστιο brand name και αυτό επηρεάζει θετικά και εμάς, που βρισκόμαστε υπό την σκέπη της!” δήλωσε χαρακτηριστικά!

Δείτε το βίντεο στο 54:00

Διαβάστε επίσης

Back to top button