Β΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Συνέντευξη με τον «θρύλο» Δημήτρη Ζιώγα!

Ο Βαγγέλης Μπιζάτος και το LamiaSports συνάντηση ένα «θρύλο» των ερασιτεχνικών και όχι μόνο κατηγοριών, Δημήτρη Ζιώγα σε μία μίνι συνέντευξη.

Ο Βαγγέλης Μπιζάτος και το LamiaSports συνάντηση ένα «θρύλο» των ερασιτεχνικών και όχι μόνο κατηγοριών, Δημήτρη Ζιώγα σε μία μίνι συνέντευξη.

Ο Κεραυνός Βαθυκοίλου έκανε φέτος το καλοκαίρι μία νέα αρχή. Προπονητής της ομάδας ανέλαβε ο Δημήτρης Ζιώγας, ένας «θρύλος» του ερασιτεχνικού και όχι μόνο ποδοσφαίρου, ο οποίος έχει καταρρίψει αρκετά ρεκόρ τα γκολ που έχει πετύχει στην καριέρα του ως σέντερ φορ.

Ο δικός μας Βαγγέλης Μπιζάτος τώρα, συνάντησε τον Δημήτρη ο οποίος πέρασε από μία μίνι ανάκριση…

Διαβάστε την συνέντευξη:

-Πώς πήρες την απόφαση να αναλάβεις την τεχνική ηγεσία του Κεραυνού Βαθυκοίλου;

«Η απόφαση μου να γίνω προπονητής στον Κεραυνού Βαθυκοίλου πάρθηκε με γνώμονα τρεις σταθερές που έχω.

Αυτές ήταν αρχικά ο τρόπος προσέγγισης των ανθρώπων του Κεραυνού και ιδιαίτερα του Βαγγέλη Κωστόπουλου τον οποίο σέβομαι και ως ποδοσφαιριστή και κυρίως ως άνθρωπο.

Επίσης σημαντικό ρόλο έπαιξε το γεγονός ότι ο Κεραυνός είναι μια ιστορική ομάδα της Φθιώτιδας και σε αυτή τη νέα εποχή της είναι σημαντικό να υπάρχουν άνθρωποι που έχουν σωστές ποδοσφαιρικές βάσεις και αρχές ώστε ένας τόσο ιστορικός σύλλογος να συνεχίζει να βαδίζει μπροστά με σιγουριά και ασφάλεια. Τέλος σημαντικό ρόλο έπαιξε και η δυναμική του πρωταθλήματος της Β΄ Φθιώτιδας που είναι πραγματικά ένα πολύ δυνατό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Οι άνθρωποι του Κεραυνού μου ανέλυσαν το πλάνο τους, είδα ότι συμβαδίζει με τα δικά μου στάνταρ και έτσι είπα το ναι».

-Ποιοί είναι οι στόχοι της ομάδας;

«Οι στόχοι της ομάδας μας είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας και να τερματίσει η ομάδα μας όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία.»

-Ένα σχόλιο για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας;

«Ότι δουλεύουμε στην προπόνηση, μας βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο. Υπάρχει πειθαρχία μεταξύ μας και σεβασμός, συν ότι είμαστε ομάδα-οικογένεια και όλο αυτό μας βγαίνει στα παιχνίδια μας και έτσι υπάρχει επιτυχία στα αποτελέσματα.»

-Είναι ο 3ος όμιλος (συμμετέχει ο Κεραυνός Βαθ.) ο πιο δύσκολος της Β΄Φθιώτιδας;

«Ο όμιλος μας θεωρώ ότι είναι ο πιο δύσκολος και ποιοτικός όμιλος στην Β΄Φθιώτιδας. Υπάρχουν καλές ομάδες και με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και αυτό κάνει τον όμιλο τον πιο ποιοτικό έως τώρα που έχω παρακολουθήσει.»

Διαβάστε επίσης

Back to top button