Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Οι Σέρβοι συνδέουν πρώην παίκτη του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ!

Απέχουμε λίγα 24ώρα από την ολοκλήρωση της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και στην ΑΕΚ φαίνεται να υπάρχει έντονη κινητικότητα για μία προσθήκη στο 90' χωρίς, ωστόσο, να έχει διαρρεύσει όνομα και θέση.

Απέχουμε λίγα 24ώρα από την ολοκλήρωση της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και στην ΑΕΚ φαίνεται να υπάρχει έντονη κινητικότητα για μία προσθήκη στο 90′ χωρίς, ωστόσο, να έχει διαρρεύσει όνομα και θέση.

Έτσι με δεδομένο αυτό γίνονται υποθέσεις για την θέση, ενώ ακούγονται και διακινούνται διάφορα ονόματα κυρίως στο κέντρο ειδικά έπειτα από τον τραυματισμό του Σιμάνσκι, ο οποίος ως φαίνεται θα επιστρέψει στην έναρξη των πλέι οφ. Η ΑΕΚ, λοιπόν, φαίνεται να είναι on alert στο μεταγραφικό παζάρι και ειδικά στη μεσαία γραμμή, όπου η Ένωση κοιτάζει δεδομένα για παίκτη και θέλει μία επιπλέον λύση είτε άμεσα είτε το καλοκαίρι.

Βέβαια για τώρα ειδικά δεν φαίνεται στον ορίζοντα να υπάρχει πρόθεση να γίνει κάποια κίνηση με χρήματα επιπέδου της κίνησης του Πόνσε, όπου δόθηκαν άνω των 3 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του. Και μιας και μιλάμε για τη μεσαία γραμμή. Εσχάτως στα social media κυρίως Σέρβων και δη οπαδών του Ερυθρου Αστέρα διακινείται μία φημολογία περί του Νοτιοκορεάτη άσου, Χουάνγκ που αγωνίζεται στον Ερυθρό Αστέρα και είχε απασχολήσει το καλοκαίρι του 2022 την ΑΕΚ. Μία φημολογία που ουδείς γνωρίζει πώς και από προκύπτει…

Μία υπόθεση που δεν είναι καθόλου εύκολη, με δεδομένο πως ο Χουάνγκ έχει συμβόλαιο με τον Ερυθρό Αστέρα έως το 2026 και είναι βασικός στην ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Ενώ να μην ξεχνάμε πως ο ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να ενσωματωθεί στην ομάδα άμεσα, καθώς έχει υποχρεώσεις με την Νότια Κορέα στο Asian Cup. Να επισημάνουμε πως ο Χουάνγκ μετρά φέτος 18 ματς με δύο γκολ και ισάριθμες ασίστ με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα, ενώ με τον Ολυμπιακό κατέγραψε την περσινή σεζόν 40 ματς, 5 γκολ και 4 ασίστ.

Βέβαια, πρέπει να σημειωθεί πως αν η ΑΕΚ βρει παίκτη που θα ασχολούνταν το καλοκαίρι και μπορεί να τον πάρει άμεσα, εδώ και τώρα θα το κάνει.

Επίσης η ΑΕΚ φαίνεται να έχει ανοικτές… κεραίες και για άλλες θέσεις, όπως αυτή του δεξιού μπακ, αλλά και ενός μεσοεπιθετικού, ωστόσο επαναλαμβάνουμε τίποτα δεν είναι σίγουρο και δεδομένο.

Όσο για τα όσα ακούγονται περί Γιαννούλη, φαίνεται πως είναι ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ, αλλά προφανώς πρόκειται για μία δύσκολη περίπτωση με την ΑΕΚ πιθανώς να κινηθεί το καλοκαίρι για να δει αν μπορεί να τον αποκτήσει.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button