ΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Football Manager & ΠΑΣ Λαμία: Οι χειμερινές μεταγραφές των «κυανόλευκων» (stats)

Ο ΠΑΣ Λαμία ολοκλήρωσε τις χειμερινές του μεταγραφές με την απόκτηση του Βραζιλιάνου σέντερ μπακ, Λούκας. Τo LamiaSports, ως γνήσιο τέκνο του Football Manager, συγκέντρωσε τις «κυανόλευκες» μεταγραφές του χειμώνα και σας τις παρουσιάζει! #slgr #lamiafc #FootballManager #transfer #season2021_2022 #slgrinterwetten

Ο ΠΑΣ Λαμία ολοκλήρωσε τις χειμερινές του μεταγραφές με την απόκτηση του Βραζιλιάνου σέντερ μπακ, Λούκας. Τo LamiaSports, ως γνήσιο τέκνο του Football Manager, συγκέντρωσε τις «κυανόλευκες» μεταγραφές του χειμώνα και σας τις παρουσιάζει!

Ο Λούκας, ο Βραζιλιάνος σέντερ μπακ με 140 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Ελβετίας, ήταν η τελευταία μεταγραφή του ΠΑΣ Λαμία στο δεκαπενθήμερο που είχαν οι ομάδες για να αποκτήσουν ποδοσφαιριστές ως ελεύθερους.

Συνολικά, η ομάδα της Φθιώτιδας απέκτησε πέντε ποδοσφαιριστές. Δύο αμυντικούς, τον Νταβίντ Σιμόν και τον Λούκας, έναν μέσο τον Νίκα Νινούα, έναν εξτρέμ τον Λας Μπανγκουρά και έναν σέντερ φορ τον Απόστολο Βέλλιο.

Πάμε όμως τώρα να δούμε τις μεταγραφές αυτές μέσα από τον προσομοιωτή προπονητικής ή όπως το ξέρουν περισσότεροι ως FOOTBALL MANAGER 2022.

Θα «ξεσκονίσουμε» τις καρτέλες των ποδοσφαιριστών τονίζοντας απλά τα σημαντικότερα στοιχεία τους, χωρίς αναλύσεις που κουράζουν!

Ας ξεκινήσουμε:

Νταβίντ Σιμόν: Ανεβασμένα ψυχικά, αρκετά καλά τα σωματικά υστερεί στον τομέα της άμυνας.

Σε ποιες θέσεις μπορεί να αγωνιστεί:

 

Νίκα Νινούα: Εκτελέσεις φάουλ και πέναλτι ανεβασμένες, υστερεί αρκετά στα σωματικά και φυσικά προσόντα.

Σε ποιες θέσεις μπορεί να αγωνιστεί:

 

Λας Μπανγκουρά: Ανεβασμένα αρκετά τα σωματικά του προσόντα, αρκετά γρήγορος, πάσες, σέντρες και ντρίμπλες τα ατού του.

Σύμφωνα με τα στατιστικά είναι το καλύτερο εξτρέμ που έχει η Λαμία αυτή τη στιγμή.

Σε ποιες θέσεις μπορεί να αγωνιστεί:

 

Απόστολος Βέλλιος: Ανεβασμένα τα στατιστικά σε κεφαλιές, δύναμη και έκταση άλματος, αλλά στα τελειώματα έχει 11 οπότε δύσκολα σκοράρει!

Σε ποιες θέσεις μπορεί να αγωνιστεί:

 

Λούκας Άλβες ντε Αραούχο: Κεφαλιές, μαρκάρισμα, τάκλιν, και πρώτη επαφή ξεχωρίζουν από τα τεχνικά. Αρκετά ανεβασμένα τα ψυχικά του αλλά υστερεί στα σωματικά.

Σε ποιες θέσεις μπορεί να αγωνιστεί:

Διαβάστε επίσης

Back to top button