Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Μακέντα: Νοκ-άουτ για περίπου 2,5 μήνες!

Ο Φεντερίκο Μακέντα χειρουργήθηκε για να ξεφορτωθεί οριστικά το πρόβλημα στον αστράγαλο και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 2,5 μήνες! #slgr #panathinaikosfc #FedericoMacheda #slgrinterwetten #season2021_2022

Ο Φεντερίκο Μακέντα χειρουργήθηκε για να ξεφορτωθεί οριστικά το πρόβλημα στον αστράγαλο και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 2,5 μήνες!

Ο Μακέντα ενδεχομένως να μην προλάβει πλέον άλλο παιχνίδι των «πράσινων» για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, ωστόσο, θα σταματήσει οριστικά να τον ταλαιπωρεί το θέμα με τον αστράγαλό του.

Ο Ιταλός επιθετικός την Τετάρτη χειρουργήθηκε στην Ιταλία προς αποκατάσταση του προβλήματος. Η θεραπεία που ακολουθούσε το προηγούμενο διάστημα δεν παρουσίασε τα αποτελέσματα που περίμεναν οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» κι έτσι αποφασίστηκε να υποβληθεί ο παίκτης σε επέμβαση.

Αυτή έγινε στην πατρίδα του, εντός της ημέρας θα πάρει εξιτήριο και από την Παρασκευή θα ξεκινήσει η αποκατάσταση.

Πίσω στην Αθήνα αναμένεται σε περίπου δυο εβδομάδες, ενώ, η επαναφορά του στη δράση υπολογίζεται σε περίπου 2 με 2,5 μήνες, πράγμα που σημαίνει ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πορεύεται πλέον αποκλειστικά με Ιωαννίδη και Καρλίτος.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button