Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Κέρδισε με «τεσσάρα» την Ηράκλεια των πολλών απουσιών ο Οπούντιος!

Ένα εύκολο απόγευμα είχε η ομάδα του Οπούντιου Μαρτίνου, η οποία για την 18η αγωνιστική της Α΄Φθιώτιδας κέρδισε με 4-0 τον Ο.Φ Ηράκλειας.

Ένα εύκολο απόγευμα είχε η ομάδα του Οπούντιου Μαρτίνου, η οποία για την 18η αγωνιστική της Α΄Φθιώτιδας κέρδισε με 4-0 τον Ο.Φ Ηράκλειας.

Με σκορ 4-0 και τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ, ο «αναγεννημένος» Οπούντιος Μαρτίνου κέρδισε τον Ο.Φ Ηράκλειας και έφτασε τους 22 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Μαρτίνου, είχε απέναντί της μία Ηράκλεια με αρκετές απουσίες (7-8 ποδοσφαιριστές εκτός) και δεν δυσκολεύτηκε να πάρει ένα σημαντικό τρίποντο.

Το 1-0 έγινε στο 35΄όταν ο αρχηγός του Οπούντιου ο Κωτσαλάς Ν. σκόραρε και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του. Το υπέρ του αποτέλεσμα, το Μαρτίνο το κράτησε έως το τέλος του πρώτου 45λεπτου με την Ηράκλεια να παραμένει στο παιχνίδι.

Όμως, στην επανάληψη ο Οπούντιος ήταν «καταιγιστικός». Στο 47΄ο Γκριτζάπης έκανε το 2-0 για να έρθει στο 55΄ο Αργυρίου να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Στο 70΄ο Κωτσαλάς Χ. διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Οι αρχικές συνθέσεις των δύο ομάδων:

Οπούντιος Μαρτίνου (Κυριακου): Γαρδικιώτης, Καφετζόπουλος, Σωτήρχου, Σαχίνι, Καραδήμος, Γκουλής, Μαλέρδος, Γκριτζάπης, Αργυρίου, Κωτσαλάς Ν.(c), Ζάχι

Ο.Φ Ηράκλειας (Ρουμελιώτης): Στεργίου, Τριανταφύλλου, Parci, Κίτσος, Σταυρόπουλος, Γιώτης, Τάτσης, Νάσιος Α., Γεμενής, Μπαλαμώτης, Παπαποστόλου(c)

Διαβάστε επίσης

Back to top button