Τοπικές Ειδήσεις

Καιρός: Χαλάει από σήμερα ο καιρός με βροχές σε ολόκληρη τη χώρα!

Βροχερό θα είναι το σκηνικό του καιρού σε σχεδόν ολόκληρη τη χώρα από Τρίτη. #καιρός #πρόγνωση #Ελλάδα #Φθιώτιδα #Λαμία

Βροχερό θα είναι το σκηνικό του καιρού σε σχεδόν ολόκληρη τη χώρα από Τρίτη.

Ο καιρός με μια ματιά

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από την Τρίτη έως και την Πέμπτη. Η θερμοκρασία θα πέσει αισθητά το διήμερο Τρίτης και Τετάρτης

Οι άνεμοι θα από την Τρίτη και μετά α θα ενισχυθούν και θα πνέουν τοπικά θυελλώδεις στο Αιγαίο
Εβδομαδιαία προοπτική

Δύο κύματα κακοκαιρίας την ερχόμενη εβδομάδα. Το πρώτο από Τρίτη έως και Πέμπτη και το δεύτερο από την Κυριακή και μετά

Σήμερα Δευτέρα στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας προβλέπονται νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές στα δυτικά, το ανατολικό Αιγαίο και στη Μακεδονία. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης στα νότια.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και τοπικά στο νότιο Αιγαίο 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα και θα φτάσει τους 17 με 19 και κατά τόπους στα νότια τους 20 βαθμούς Κελσίου.

ΤΡΙΤΗ 22-02-2022

Καιρός: Χαλάει ο καιρός με βροχές σε ολόκληρη τη χώρα από Τρίτη

Αρχικά στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο και βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως στα θαλάσσια παραθαλάσσια σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα που πιθανόν κατά τόπους θα είναι ισχυρά από αργά το βράδυ στα δυτικά θα εξασθενήσουν. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά και βαθμιαία και σε ημιορεινές περιοχές της βορειοδυτικής χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 6 και τοπικά στα πελάγη 7 μποφόρ, βαθμιαία στα δυτικά και βόρεια θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς στο Ιόνιο έως 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά δεν θα ξεπεράσει τους 09 με 10 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά όμως θα φτάσει τους 14 με 16 βαθμούς, ενώ στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα τους 17 με 18 βαθμούς Κελσίου.

ΤΕΤΑΡΤΗ 23-02-2022

Καιρός: Χαλάει ο καιρός με βροχές σε ολόκληρη τη χώρα από Τρίτη

Στα δυτικά λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές μέχρι τις πρωινές ώρες και εκ νέου από αργά το απόγευμα. Στις υπόλοιπες περιοχές προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως στα ανατολικά και νότια σποραδικές καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά και στα ορεινά της Κρήτης. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 και βαθμιαία στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ και μόνο στα νοτιοανατολικά θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση. Παγετός θα σημειωθεί τις πρωινές και βραδινές ώρες στα βορειοδυτικά.

ΠΕΜΠΤΗ 24-02-2022

Καιρός: Χαλάει ο καιρός με βροχές σε ολόκληρη τη χώρα από Τρίτη

Στα βορειοδυτικά λίγες τοπικές νεφώσεις. Στις υπόλοιπες περιοχές προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα νοτιοανατολικά μεμονωμένες καταιγίδες. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα εξασθενήσουν και από τις απογευματινές ώρες στα δυτικά και βόρεια θα σταματήσουν. Λίγα χιόνια θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά και στα ορεινά της Κρήτης. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και τοπικά στο Αιγαίο 8 με 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα ανατολικά. Παγετός θα σημειωθεί τις πρωινές και βραδινές ώρες στα βορειοδυτικά.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25-02-2022

Καιρός: Χαλάει ο καιρός με βροχές σε ολόκληρη τη χώρα από Τρίτη

Στα ανατολικά και νότια παροδικές νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές που σταδιακά θα σταματήσουν. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος καιρός. Τις βραδινές ώρες στα δυτικά η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά 5 με 6 και στο Αιγαίο 7 με 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Παγετός θα σημειωθεί τις πρωινές και βραδινές ώρες στα βορειοδυτικά.

Καιρός Αττική

Καιρός: Χαλάει ο καιρός με βροχές σε ολόκληρη τη χώρα από Τρίτη

Στην Αθήνα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις τις επόμενες μέρες με βροχές Τρίτη και Τετάρτη. Η θερμοκρασία θα πέσεις από τους 15 βαθμούς την Τρίτη στους 11 την Τετάρτη και Πέμπτη

Καιρός Θεσσαλονίκη

Καιρός: Χαλάει ο καιρός με βροχές σε ολόκληρη τη χώρα από Τρίτη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με βροχή την Τρίτη και Τετάρτη . Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 9 με 15 βαθμούς Κελσίου

Διαβάστε επίσης

Back to top button