ΒόλεϊΤοπικά Σπορ

MVP της 22ης αγωνιστικής της VolleyLeague η Κουντουρά!

Η πασαδόρος και αρχηγός του ΑΟ Λαμίας, Έλενα Κουντουρά αναδείχθηκε MVP της 22ης αγωνιστικής της VolleyLeague γυναικών.

Η πασαδόρος και αρχηγός του ΑΟ Λαμίας, Έλενα Κουντουρά αναδείχθηκε MVP της 22ης αγωνιστικής της VolleyLeague γυναικών.

Η ανακοίνωση:

Μετά την ιστορική εκτός έδρας νίκη της ομάδας μας επί του Π.Α.Ο.Κ. άλλη μία διάκριση αυτή την φορά σε ατομικό επίπεδο για τον Α.Ο. Λαμίας.

Η πασαδόρος και αρχηγός μας Έλενα Κουντουρά είναι η ΚΥΑΝΑ MVP της 22ης αγωνιστικής! Η Έλενα γίνεται η πρώτη αθλήτρια στην ιστορία μας που κατακτά αυτή την διάκριση. Για την ίδια είναι η δεύτερη φορά μετά την σεζόν 2012-2013 με τα χρώματα του Παναθηναίκού Α.Ο.

«Έχει δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα»

«Μία πολύ μεγάλη νίκη για τη Λαμία στην έδρα του ΠΑΟΚ. Στα τελευταία παιχνίδια παίζουμε καλό βόλεϊ και έχουμε ανέβει. Η δουλειά που κάνουμε στο γήπεδο φαίνεται και αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα για αυτή τη νίκη. Το βραβείο πάει και στις συμπαίκτριές μου, καθώς όλες μαζί παλέψαμε για αυτό το αποτέλεσμα» είπε αρχικά η Έλενα Κουντουρά και συνέχισε:

«Έχει δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα, δεν έχουμε εξασφαλίσει ακόμα την όγδοη θέση. Εμείς θα συνεχίσουμε τη προσπάθειά μας. Από εκεί και πέρα εύχομαι να καταφέρουμε να είμαστε στην οκτάδα».

Για το φετινό πρωτάθλημα η Έλενα Κουντουρά σχολίασε: «Φέτος το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό, το καλύτερο των τελευταίων χρόνων. Δυνατές ομάδες με καλά ρόστερ και αυτό είναι διαφήμιση για το άθλημά μας».

Συγχαρητήρια Έλενα! Α.Ο.Λ.!!!

Διαβάστε επίσης

Back to top button