Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Θα χρειαστεί τουλάχιστον δύο γκολ η Μπριζ»

Ο Ρόναλντ Βάργκας θεωρεί ότι η Μπριζ πρέπει να «καθαρίσει» την πρόκριση από το πρώτο ματς με την ΑΕΚ γιατί αλλιώς θα έχει προβλήματα στο ΟΑΚΑ.

Ο 30χρονος από την Βενεζουέλα, έχει παίξει με τις φανέλες και των δύο ομάδων που κοντράρονται απόψε για τα πλέι – οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Μετά το τέλος της συνεργασίας του με την Ένωση, επέστρεψε στο Βέλγιο με την σύζυγό του Ζιστίν Λοβάχι που κατάγεται από την χώρα και μάλιστα ψάχνει σπίτι κοντά στο Μπριζ. Ο Βάργκας μίλησε στην Het Laatste Nieuws για το αποψινό ματς ανάμεσα στις δύο πρώην ομάδες του.

«Το συμβόλαιό μου στην ΑΕΚ τελείωσε και δεν έχω βρει κάποια κατάλληλη πρόταση. Θέλω να παίξω μια ομάδα όπου ο προπονητής θα με εμπιστευτεί και πάνω απ’ όλα να είμαι κοντά στους ανθρώπους που με έχουν καθοδηγήσει. Διατηρούμαι σε φόρμα με τον Τόμας Γκέσχιερ, τον οποίο είχα γνωρίσει σαν προπονητή αποθεραπείας στην Μπριζ. Ακόμα και στην Τουρκία και την Ελλάδα ακολουθούσα το πρόγραμμά του τα τελευταία τρία χρόνια και δεν είχα σχεδόν κανέναν τραυματισμό. Έχω χάσει αρκετό χρόνο από την καριέρα μου και δεν θέλω να ρισκάρω άλλο», είπε ο Βάργκας για την πορεία της καριέρας του, ενώ για
την ΑΕΚ τόνισε:

«Είναι μία ομάδα που έχει κάνει σοβαρή πρόοδο τα τελευταία δύο χρόνια. Θα είναι δύσκολο για την Μπριζ και ο Ιβάν Λέκο το ξέρει καλά».

Ο Βάργκας, τονίζει ότι το γεγονός ότι η ρεβάνς γίνεται στο ΟΑΚΑ αποτελεί μειονέκτημα για την Μπριζ:

«Η Μπριζ πρέπει να κάνει την διαφορά στην έδρα της, γιατί στην Ελλάδα θα είναι πολύ δύσκολο. Πρέπει να βάλει τουλάχιστον δύο γκολ. Επειδή παίζει το πρώτο ματς στην έδρα της, υπολογίζω το ποσοστό πρόκρισης στο 40% για την Μπριζ».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button