Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Προτεραιότητα της ΑΕΛ… ο δανεισμός του Ντουρμισάι!

Περιμένει το δώρο... του Ολυμπιακού η Λάρισα!

Αρκετές είναι οι υποθέσεις που έχει τρέξει η ΑΕΛ έως τώρα. Του Νίκολα Τρούγιτς είναι η επόμενη που θα τελειώσει.

Εκείνη του Ιοάν Φιλίπ, όμως, μάλλον δεν θα προχωρήσει τελικά. Μπορεί επαφές να υπήρχαν, αλλά αποφασίστηκε να μη γίνει το deal.

Ενδεχομένως αυτό να δείχνει πως η ΑΕΛ έχει βρει κάτι καλύτερο στα χαφ. Εξ αρχής, πάντως, δεν ήταν όλοι στην ομάδα ζεστοί για τον Ρουμάνο.

Από εκεί και πέρα, ένα από τα θέματα που καίνε είναι του επιθετικού. Τα πράγματα για τη συγκεκριμένη θέση είναι ξεκάθαρα. Οι «βυσσινί» έχουν αποφασίσει να περιμένουν τις εξελίξεις στον Ολυμπιακό. Είναι γνωστό πως στη συμφωνία για την πώληση του Όγκμουντουρ Κρίστινσον είχε μπει και το να κάνουν δύο ποδοσφαιριστές το αντίθετο δρομολόγιο.

Το Sportime είχε ξεκαθαρίσει εξ αρχής ότι δύο είναι οι παίκτες που όντως ενδιαφέρουν, όταν γραφόταν από άλλους σχεδόν όποιος είχε δοθεί δανεικός φέτος από τους Πειραιώτες… Ο Ντουρμισάι είναι η απόλυτη προτεραιότητα. Στον κάμπο θεωρούν πως εάν αποκτηθεί ο Αλβανός φορ, θα ανεβάσει επίπεδο όλη την ομάδα. Ταιριάζει και στα «θέλω» του Μιχάλη Γρηγορίου. Μπορεί να υποδεχτεί την μπάλα, να τη σπάσει, να παίξει «ξύλο» στην περιοχή και να σκοράρει. Κοινώς έχει όλο το πακέτο για το οποίο αποκτήθηκε ο Θανάσης Παπάζογλου λίγους μήνες πριν και απογοήτευσε.

Δεν είναι εύκολη περίπτωση, όμως, ο Ντουρμισάι και γι’ αυτό παραμένει ανοιχτό και του Μάνου. Σαφώς πιο εφικτός στόχος ο δεύτερος, ο οποίος γνωρίζει ότι γενικά δεν θα έχει πολλές επιλογές αυτό το καλοκαίρι.

Πηγή:  Sportime

Διαβάστε επίσης

Back to top button