Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Εκτός Εθνικής Νιγηρίας ο Ονιεκούρου

Εκτός αποστολής για τα δύο ματς της Νιγηρίας με τη Γκάνα που θα κρίνουν την πρόκριση στο Μουντιάλ, έμεινε ο Χένρι Ονιεκούρου. #slgr #olympiacosfc #Nigeria #HenryOnyekuru #slgrinterwetten

Εκτός αποστολής για τα δύο ματς της Νιγηρίας με τη Γκάνα που θα κρίνουν την πρόκριση στο Μουντιάλ, έμεινε ο Χένρι Ονιεκούρου.

Οι φετινές απογοητευτικές εμφανίσεις του Χένρι Ονιεκούρου στον Ολυμπιακό, όπως φαίνεται του στοιχίζουν πλέον και τη θέση του στην Εθνική Νιγηρίας. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός δεν βρίσκεται στις επιλογές του νέου ομοσπονδιακού τεχνικού των «Αετών» και πρώην του Παναθηναϊκού, Ζοζέ Πεσέιρο, ενόψει του διπλού μπαράζ με τη Γκάνα, που θα κρίνει την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ 2022.

Ο Ονιεκούρου ήταν στις τελικές επιλογές του Γερμανού πρώην τεχνικού της Νιγηρίας, Γκέρνοτ Ρορ, για το πρόσφατο Κόπα Άφρικα, ωστόσο αγωνίστηκε μόλις για 5 λεπτά ως αλλαγή σε ένα από τα συνολικά 4 ματς της ομάδας στη διοργάνωση. Αυτή τη φορά όμως και πιθανότατα σε συνδυασμό με τις νέες πρόσφατες εμφανίσεις του στο Λιμάνι, ο Πεσέιρο αποφάσισε να τον «κόψει». Μάλιστα, δεν βρίσκεται καν στις εφεδρικές επιλογές που ανακοινώθηκαν, στο ενδεχόμενο που προκύψουν προβλήματα τραυματισμών στην αρχική αποστολή.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ονιεκούρου μετράει φέτος στον Ολυμπιακό 27 συμμετοχές με 1 γκολ και 1 ασίστ σε 1414 αγωνιστικά λεπτά.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button